StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це не та людина": Анна Маляр зізналася, що відбувається в її шлюбі

5 березня 2024, 11:31
Анна Маляр відверто розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком через війну.
Анна Маляр
Анна Маляр поділилася, як змінилася за час війни / колаж: Главред, фото: t.me/annamaliar

Ексзаступниця міністра оборони Анна Маляр розповіла про пісню свого життя - It Must Have Been Love гурту Roxette, яка є саундтреком до фільму "Красуня".

Про це вона розповіла на прем'єрі проєкту "Пісня мого життя" з ведучою Катериною Осадчою.

Маляр також принесла коробку з матеріалами, що збереглися: касети, вирізки з журналів і пісенник (з датою 1 січня 1990 року).

відео дня

"У підлітковому віці я була членом київського клубу фанатів гурту Roxette. Я збирала свою колекцію з касет і матеріалів про цей гурт. Я мріяла потрапити на їхній концерт, і моя мрія збулася. Мені було 30 років, коли я сиділа в першому ряду під час виступу Roxette у Києві. Пам'ятаю свої відчуття тоді, адже в першому ряду зібралися вже дорослі фани цього проєкту. Для мене той концерт був прикладом міцності людини, адже тоді солістка виступала майже дві години без перерви після того, як їй зробили операцію на мозку", - пригадала Анна Маляр.

Також Анна розповіла про труднощі, які вона подолала з чоловіком:

"Звичайно, всі пісні, пов'язані з побаченнями, ми вважаємо своїми. Ми з чоловіком досі разом, але війна не оминула випробуваннями нашу родину. Моя робота, звісно, наклала відбиток на характер. Зараз я не та Аня, з якою одружився мій чоловік. Це дві різні людини. Знаю точно, що ті люди, які пройшли фронт, змінюються, і коли вони побачаться зі своїми рідними, то теж усвідомлюють, що це не та людина, з якою вони починали стосунки, тож ми з чоловіком долали деякі речі, адже треба сприймати людину іншою в тих обставинах, у які вона потрапила", - поділилася Анна.

Додамо, Катя Осадча поділилася цікавим фото, де позує у ванній в одному лише рушнику. Вона показала себе після довгої подорожі із синами та довгого перельоту.

Нагадаємо, нещодавно Катерина Осадча привітала чоловіка з 7-ю річницею шлюбу і показала фото з весілля, де вона на останньому місяці вагітності.

Хто така Анна Маляр

Ганна Василівна Маляр - українська політикиня, адвокатка, кримінологиня, громадська діячка. Заступниця Міністра оборони України (2021-2023). Кандидатка юридичних наук. У жовтні 2022 року увійшли до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти