StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Це маленький скарб": вийшла загублена пісня легендарної Queen з вокалом Фредді Мерк'юрі

14 жовтня 2022, 23:06
1986
Музиканти анонсували неймовірне музичне відкриття, яким поділилися з шанувальниками.
queen
Композиція була записана в 1988 році

На офіційному каналі YouTube легендарної групи Queen вийшла невидана раніше пісня, яку виконав сам Фредді Мерк'юрі. Цього літа гітарист групи Брайан Мей і барабанщик Роджер Тейлор повідомили про швидкий реліз невідомої композиції померлого вокаліста рок-групи.

Як повідомили музиканти на своєму каналі, пісня "Face it alone" ("Зіткнися з цим поодинці", - авт.), мала увійти до 13-го студійного альбому The Miracle 1989 року. Тим часом, вона до збірки так і не потрапила. Швидше за все, через вже погане самопочуття соліста.

Повідомляється, що учасники групи "забули" про композицію. А коли знайшли, порахували "справжнім відкриттям", сказав Роджер Тейлор. Трек довелося витягати по звуку. Техніки, за словами гітариста, "ніби склеїли разом" фрагменти мелодії. На момент публікації, пісню на офіційному каналі вже прослухали майже 4 млн користувачів.

Говорячи про заново відкриту пісню, Брайан Мей каже: "Я радий, що наша команда змогла знайти цей трек. Після всіх цих років здорово чути нас всіх чотирьох".

Нагадаємо, раніше екс-учасник поп-групи Modern Talking, композитор і продюсер Дітер Болен влаштував скандал, коли розкритикував санкції проти країни-агресора, Росія. Саме таку заяву музикант зробив у ефірі німецького ТБ.

Хворий, не моргнувши оком, говорив, що саме через антиросійські санкції європейці нібито "страждають від холоду". І взагалі вважає, що з кривавим диктатором Путіним владі ЄС потрібно було сідати за стіл переговорів.

"Тепер ми повинні страждати від холоду. Я вважаю, що це [паршиво – нецензурно] відстій", – мало не жалібно сказав артист.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти