StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

56-річна Сальма Хайєк розкрила секрет своєї "вічної молодості" без ботокса

20 липня 2023, 19:28
Сальма Хайек віддає перевагу неінвазивним процедурам і методу, який вважає за краще не "прогулювати".
Сальма Хайек
Сальма Хайєк розповіла, як підтримує молодість обличчя і тіла / колаж: Главред, фото: instagram.com/salmahayek

Мексикансько-американська акторка, зірка фільмів "Бандитки" , "Від заходу до світанку" і "Фріда", Сальма Хайек підтримує тренд на натуральність, і є однією з небагатьох голлівудських знаменитостей, хто не виправляла свою зовнішність хірургічним шляхом або за допомогою косметичних ін'єкцій.

І для своїх скромних 56 років Хайєк виглядає фантастично. У подкасті "Let's Talk Off Camera" акторка зізналася, як домагається таких воістину чарівних результатів.

Насамперед за свій свіжий зовнішній вигляд вона вдячна косметології - вона регулярно проходить мікрострумові процедури і радіоліфтінг обличчя і тіла. "Ніякого ботокса", - гордо заявляє вона. При цьому Сальма зазначила, що це - не найпопулярніші послуги серед її ровесниць, на яких вони не завжди показують високу ефективність, цитує артистку видання The Daily Mail.

відео дня

Акторка переконана, що має хороші результати, так як "підсилює" їх регулярними медитаціями. Це її чарівна паличка № 2.

"Іноді, коли я нею займаюся, люди кажуть мені, коли я кудись заходжу: "О Боже, ти знову виглядаєш на 20 років". Коли я деякий час нею не займаюся, вгадайте, що? Не тільки обличчя починає обвисати і все інше починає обвисати, а ще моя міжхребцева грижа, проблема з шиєю, проблема зі стегном, мої щиколотки... Я починаю розвалюватися", - ділиться досвідом Сальма Хайек.

Раньше дружина Брюса Вілліса показала відео з актором на річницю виходу на екрани першого фільму "Міцний горішок". Таким чином Емма Хемінг вшанувала чоловіка, як актора, який зробив важливий внесок у кінематограф.

Також стало відомо, що Ліндсі Лохан народила первістка - світська левиця подарувала своєму чоловікові, арабському фінансисту Бадеру Шаммасу, сина, якому молоді батьки дали незвичайне ім'я.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти