StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Якщо немає ризику провокацій": Іван Дорн готовий виступити перед росіянами - росЗМІ

8 серпня 2024, 03:00
130
Іван Дорн не проти виступати перед росіянами, але є умови.
Іван Дорн
Став відомий райдер Івана Дорна / колаж: Главред, фото: instagram.com/dorn_ivan/?hl=uk

Співак українського походження Іван Дорн, який так і не повертається в Україну, а перебуває за кордоном, може виступити перед жителями країни-терориста РФ за 45 тисяч доларів.

Як повідомляє пропагандистське росЗМІ SHOT, у артиста є солідний райдер. Дорн хоче мати в гримерці кілька пачок чіпсів, кубинську сигару, п'ять пар білих шкарпеток, віскі, текілу, ром і пиво. Обов'язковою умовою є ігрова приставка PS4 у номері готелю.

відео дня

"Бажано, щоб глядачі дотримувалися нейтральної позиції щодо СВО, але відхилення все ж обговорюються, якщо немає ризику проросійських провокацій під час виступу", - повідомило джерело ЗМІ.

Дивіться райдер Івана Дорна:

Іван Дорн Вершник
Райдер Івана Дорна / фото: скрін t.me/shot_shot

Хто такий Іван Дорн?

Іван Олександрович Дорн - український співак, музикант, автор пісень, продюсер, діджей, актор і телеведучий. Засновник і директор будинку культури та музичного видавництва Masterskaya, повідомляє "Вікіпедія".

Іван Дорн - останні новини про артиста

Нагадаємо, раніше співак Іван Дорн, якому заборонили в'їзд до РФ на 50 років через те, що співак став на захист України і засудив звірячий напад Росії на Україну, став на захист російськомовних українців.

До того артист також прокоментував чутки про поширювану російськими пропагандистами інформацію, згідно з якою, Дорн згоден виступати в Росії за великі гонорари. За словами співака, він навчився не реагувати на такі чутки і навіть не хоче витрачати часу на виправдання.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти