StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Кравець висловилася про зміни в Олені Зеленській під час війни

6 лютого 2024, 23:12
Артистка і перша леді України пов'язані духовними узами.
Олена Кравець, Олена Зеленська
Олена Кравець розповіла про Олену Зеленську на її День народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets, t.me/FirstLadyOfUkraine

Українська акторка, комік і ведуча Олена Кравець знайома з першою леді України багато років. Ба більше, вона являється Олені Зеленській хрещеною матір'ю, а чоловік артистки - хрещеним первістку Зеленських, доньці Олександрі.

Під час президентства Володимира Зеленського, а особливо після початку повномасштабної війни в Україні, Кравець і першій леді не вдається підтримувати колишні стосунки. Проте акторка дуже тепло відгукується про дружину президента.

У День її народження в ефірі Сніданку з 1+1 Олена Кравець розповіла, як іменинницю змінила війна. "Вона усвідомила свою м'яку силу. Як вона доносить правду болючу – дуже по-жіночому, але водночас дуже потужно", - зазначила артистка.

відео дня

Також вона припустила, чого першій леді сьогодні не вистачає найбільше. "Мені здається, що їй дуже хочеться усамітнення. Побути наодинці взагалі. Я знаю, як вона це любить і як їй це потрібно", - каже Кравець.

Раніше український співак, композитор і Народний артист України Павло Зібров зізнався, що користується уколами краси, і відповів на підозри в пластичних операціях.

Також вдова Віталія Білоножка, співачка Світлана Білоножко, жорстко обрушилася на втікачку-запроданку Таїсію Повалій, з якою до повномасштабної війни дружила сім'ями.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти