StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Експерти курсу підтримують війну: блогерка Стужук продає участь у своєму жіночому клубі в рублях

21 червня 2023, 17:57оновлено 10 серпня 2023, 23:28
Здавалося б падати нижче вже нікуди, а ні. Виявляється, що є і Софія Стужук - найкращий приклад.
Стужук
Стужук організувала школу з експертами, які підтримують війну / колаж фото з Telegram-каналу Стужук

Блогерка українського походження Софія Стужук, яка категорично відмовляється висловлюватися на свою аудиторію про злочинну війну, яку Росія розв'язала проти України, пробила чергове дно і остаточно визначилася зі своєю позицією. Позицією проти України.

Так, Стужук, яка виїхала з України з початком війни і оселилася у свого бойфренда-латиша в Ризі, намагаючись повернути собі втрачений прибуток, організувала новий онлайн курс для жінок, який збирається продавати.

На курсі, Стужук, збирається давати інформацію практично про все, вважаючи себе великим експертом.

відео дня

Стужук та її інфоциганський бізнес
Стужук та її інфоциганський бізнес / скріншот

Зокрема, блогерка Стужук, яка є прихильницею домашніх пологів, БАДів і є завзятою антивакцинаторкою, розповідатиме у своїй "школі" про жіноче здоров'я, харчування, психологію, сексологію, астрологію та інші теми, в яких вона вважає себе експертом.

Курси продаються в рублях
Курси продаються в рублях / скріншот

Невелике нагадування: колишній чоловік Стужук Дмитро помер від коронавірусу, в той час, як сама блогерка продовжувала агітувати за відмову від вакцинації.

Але цікаво навіть не це. А те, що Стужук, яка кілька разів уявляла себе "Вселенською любов'ю" і "голубом миру" і саме тому нібито не говорила про жорстокий напад Росії на Україну, займається інфоциганством за російські рублі. І всі її "експерти" - росіяни.

Курси про все від Стужук
Курси про все від Стужук / скріншот

Більше того, деякі з цих експертів відкрито підтримують терористичну Росію, виставляючи відповідні пости в своїх Instagram. Таким чином, стає очевидною позиція Стужук, яка намагалася всидіти на двох стільцях, прикриваючись миром і любов'ю, а виявилося, на чому і наполягали українські журналісти, що безсовісна Стужук просто боялася позбутися свого заробітку в Росії.

"Експерт" школи Стужук вітає на 9 травня "чоловіків, які стоять на сторожі безпеки". Читай - вбивають мирних українців. І цей експерт - у школі українки Стужук.

Пост одного з експертів
Пост одного з експертів проекту Стужук / скріншот

А це пост консультанта з вирощування дітей, яка живе в Ялті і отримує "президентські нагороди" з рук терориста Путіна, якими, до речі, пишається.

Засновниця спільноти
Засновниця спільноти "мами Ялти" і зрадниця України / скріншот Instagram

І тепер Стужук, яка раніше заявляла, що ситуація їй трохи видніша адже вона з іншого боку, абсолютно плювати, що вона буде спонсорувати вбивства українських дітей і жінок.

Нагадаємо, раніше Стужук оскандалилася черговою заявою про війну.

Жінка, яка переїхала жити в Ригу і продовжує мовчати про війну і вбивства мирних українців, написала у своєму телеграм-каналі про те, що вона не знає що таке "р**ня" (російська армія окупантів, що вбиває українців - авт.) і взагалі вона новини не дивиться.

Нагадаємо, протягом року, коли Україна потопала в крові, Стужук розповідала, що "їй з іншого боку видніше" і робила репости інших недалеких індивідів, які пояснювали, чому українцям не варто радіти підриву Кримського мосту.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти