StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блогерка-запроданка Стужук народила у воді четверту дитину

7 березня 2023, 16:02оновлено 7 березня 2023, 17:53
Скандальна блогерка родом з України Софія Стужук, яка давно заслужила собі славу запроданки і мовчунки, народила вчетверте.
Стужук
Софія Стужук / колаж фото з Telegram-каналу С. Стужук

Блогерка українського походження Софія Стужук, яка категорично відмовляється висловлюватися на свою аудиторію про злочинну війну, яку Росія розв'язала проти України, народила четверту дитину. Фото з'явилися в її Telegram-каналі.

Стужук народжувала в Латвії, де проживає зі своїм коханим Антоном Левданським і трьома дітьми від першого шлюбу з Дмитром Стужуком (той помер кілька років тому від наслідків коронавірусу COVID-19).

Судячи з кадрів, які опублікувала Стужук в мережі, вона в черговий раз народжувала вдома у воді, а не в лікарні під наглядом лікарів.

відео дня

Запроданка не забула похвалитися, що пологи пройшли легко і швидко. Новонароджену дочку вона назвала Васі (мабуть, Василиною – Главред).

"О 3: 55 до нас прийшла Васєнька. Одночасно мої найшвидші і легкі пологи і самі незрозумілі якісь вийшли. Пізніше розповім, поки відпочиваю і продовжую вмирати від триваючих сутичок", – написала вона.

Блогерка-запроданка Стужук народила у воді четверту дитину

Нагадаємо, раніше співачка і телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси) в черговий раз збентежила громадськість ганебним вчинком ‒ крім того, що вона продовжує мовчати про війну, яку Росія розв'язала проти України.

Тодоренко, зокрема, виходила на червону доріжку Московського кінофестивалю (який курирує скандально відомий російський режисер-путініст Микита Міхалков). Мовчунку швидко і гнівно засудили українські знаменитості. В першу чергу ‒ шоумен Анатолій Анатоліч і співачка Даша Астаф'єва.

До того українська модель, ведуча та волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти