StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексдружина Кличка показала Різдво в компанії трьох дітей від мера Києва

26 грудня 2023, 02:42
Наталія Єгорова похвалилася дорослими спадкоємцями, які приїхали в гості на свята.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала трьох дітей від Віталія Кличка на Різдво / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Співачка, тренер з йоги та колишня модель Наталія Єгорова свято Різдва Христового зустріла, згідно з традиціями, в колі сім'ї. Попри те, що вона сама живе в Німеччині, а діти роз'їхалися по різних країнах, їм усім разом вдалося зібратися за святковим столом.

Так колишня дружина Віталія Кличка у своєму блозі в Instagram поділилася з шанувальниками справжнім щастям - показала святково прикрашений стіл за яким серед гостей сиділи троє її дітей від мера Києва.

21-річна донька Єлизавета-Вікторія, 23-річний Єгор-Даніель і 18 - річний Максим обрали сімейний лук в різдвяному стилі - на кожному з них був надітий светр зі святковими орнаментами. Себе ж у кадрі Наталя показала з щирою щасливою посмішкою.

відео дня

До святкової вечері Єгорова не стала пишно вбиратися. Вона обрала темну сукню-панчоху, легкий макіяж і витончені сережки. Втім, менш святковим її образ від цього не став - дух Різдва, що витав навколо, додав в нього свою магію.

Наталія Єгорова з родиною
Наталія Єгорова показала трьох дітей від Віталія Кличка на Різдво / instagram.com/natalia_yegorova

Раніше стало відомо, що уламок російського безпілотника потрапив у Києві в будинок відомої української акторки Ольги Атанасової 21 грудня. Тоді ж постраждала квартира популярного українського ведучого.

Також Даша Астаф'єва пояснила, чому поки не заводить дітей. 38-річна співачка не робить з цього драми - вона більше не самотня, і такий стан речей її влаштовує.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти