StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Уламок російського безпілотника потрапив у Києві в будинок відомої актриси

24 грудня 2023, 15:38
4478
Відома українська актриса Ольга Атанасова показала, як уламки російського дрона під час обстрілу 21 грудня потрапили в її будинок.
Атанасова, будинок, приліт
Ольга Атанасова живе в тому ж будинку. що і телеведучий Андрій Ковальський / колаж Главред, фото Instagram

Українська актриса серіалів і кіно Ольга Атанасова розповіла, що 21 грудня під час обстрілу Києва російськими окупантами уламки російського дрона потрапили в її будинок. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як з'ясувалося, Атанасова проживає в тому ж будинку в Солом'янському районі Києва, що і ведучий "Єдиного телемарафону" Андрій Ковальський. Через уламки дронів квартира ведучого виявилася зруйнована повністю. Житло Атанасової, на щастя, розташоване кількома поверхами нижче.

Атанасова, будинок, приліт
Атанасова, будинок, приліт

Як розповіла Атанасова, яка разом з дочкою повернулася з Німеччини в Україну, вона жодного разу не пошкодувала про повернення і знову їхати за кордон не збирається.

відео дня

"Gornsdorf дуже багато мені дав. Думка. Друзі. Незвичайна для мене життя. Але жодного разу я не пошкодувала. За всіх обставин. Моє місце тут. Моя робота тут. Я щаслива тут навіть при таких незвичайних обставинах", – написала актриса.

Нагадаємо, 22 грудня РФ атакувала дронами Київ. У кількох районах столиці уламки впали на житлові будинки. Виникла пожежа, є постраждалі. У ДСНС розповіли про наслідки ворожої атаки на столицю.

Також Росія масовано атакувала південь України 22 грудня вранці. В Одеській області пріоритетом загарбників традиційно була припортова інфраструктура.

Більше новин про зірок:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти