StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Даша Астаф'єва пояснила, чому поки не заводить дітей

24 грудня 2023, 16:03
539
Даша Астаф'єва пояснила, чому в 38 років вона досі не стала матір'ю і зазначила, що не готова зустрічатися з чоловіком, у якого є діти.
Астаф'єва
Даша Астаф'єва каже, що поки не хоче ставати матір'ю / колаж Главред, фото УНІАН

Відома українська співачка (колишня солістка попгрупи NikitA) і волонтер Даша Астаф'єва (яка нещодавно розповіла про свої нові стосунки), розповіла в інтерв'ю для проекту "30+" про те, що поки не готова стати матір'ю.

"Я іноді психувала (від докорів рідних – Главред) і казала: "Мамо, роди сама собі онуків". Я розумію батьків, що вони бачать, що у всіх є онуки. На будь-який твій розповідь про проблеми, єдиний вихід — народити дітей. Я зараз розумію, чому у багатьох дітей немає. Це постійний тиск як би. Сьогодні потрібно це переоцінити і відпустити. Діти - це не ознака якогось успіху і дорослості. Це як би простір, яке з'являється через надлишок чогось в тобі. Не знаю, чого. Я ще не дожила", — сказала дівчина.

Астаф'єва також каже, що не хоче зустрічатися з чоловіком, у якого є діти від попередніх стосунків.

відео дня

"У мене був досвід відносин з чоловіком, яким сам виховував дитину. Це дуже важко прийняти чужу дитину. Мене почали сприймати як живу людину, а не як секс-символ, коли зізналася в одному шоу, що я дуже самотня. Зараз перші два роки, коли я люблю Новий рік і прикрашаю ялинку. У мене після батьківського дому ніколи не було ялинки, це для мене була завжди драма. Всі нові роки я святкувала на сцені, тому що мені ні з ким було святкувати", — підсумувала співачка.

Нагадаємо, раніше також Даша Астаф'єва розкритикувала свого колегу Олексія Потапенка (Потапа) за трек "Волонтер".

"Треба очиститися від цього, визнати, що ти робив погані вчинки. Якби Олексій розвантажив хоча б один автомобіль гуманітарки, він навряд чи б написав такі слова про волонтерів, про волонтерів. Просто уяви, скільки жінок на морозі розвантажували важкі автомобілі, бачили це все, і як їм взагалі такі пісні. І замість того, щоб сказати: так, це помилка, я видалю. І радіостанції, які це крутили", – сказала вона.

Також раніше Астаф'єва відверто розповіла про нового коханого. Вона розкрила подробиці роману, який розпочався під час повномасштабної війни в Україні. Співачка сказала, що була знайома з коханим до війни, вони підтримували спілкування, проте вона боялася розвивати це, так як не знала, яке майбутнє її чекає.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти