StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексдружина Кличка похвалилася, який вигляд має без жодної краплі косметики

19 березня 2024, 02:00
Колишня дружина Віталія Кличка, 49-річна Наталя Єгорова показала в реальності, який вигляд має без макіяжу і Photoshop з фільтрами.
Єгорова
Наталія Єгорова поділилася з фанатами "чесним" селфі / колаж Главред, фото Instagram

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка - Наталя Єгорова - показала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фанатам, який вигляд має без макіяжу.

"Життя без маски" - це привілей і найбільше щастя! Не бійся бути собою!" - звернулася вона до шанувальників.

Єгорова зробила селфі просто після того, як прийняла душ. Тобто на знімку Єгорова позувала перед камерою з мокрим волоссям.

відео дня

Вона стверджує, що на фото вона з'являється без жодної краплі декоративної косметики. І, відповідно, вона побажала своїм підписникам не боятися бути собою.

Хто така Наталя Єгорова?

Наталія Єгорова - колишня дружина політика, мера Києва та колишнього боксера Віталія Кличка (1996-2022). Співачка, інструкторка з йоги, фотомодель. Колишня спортсменка (гімнастика, синхронне плавання). У шлюбі з Кличком народила трьох дітей - сина Єгора-Деніела (2000), доньку Єлизавету-Вікторію (2002) і сина Максима-Олександра (2005). Живе в Німеччині.

Нагадаємо, раніше українська ведуча та активістка Маша Єфросиніна показала рідкісні фото з Криму, виконані за часів її юності. Вона родом із Керчі, і болісно сприймає анексію півострова.

Також телеведуча 1+1 Марічка Падалко розповіла, як за час війни змінився її чоловік, журналіст і громадський діяч Єгор Соболєв, який служить у ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти