StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ексчоловік Лорак з'явився на світському заході в обнімку з учасницею "Холостяка"

13 грудня 2023, 19:14
9606
Мурат Накакиоглу підігріває чутки про новий роман та розлученя з дружиною.
Ексчоловік Лорак з'явився на світському заході в обнімку з учасницею 'Холостяка'
Мурат Налкакиоглу підігріває чутки про новий роман / Колаж: Главред, фото: instagram.com / muratnalca, instagram.com / laganzaofficial

Останнім часом, у соцмережах відомого бізнесмена та ексчоловіка Ані Лорак Мурата Налкакиоглу почали з'являтися все більше фотографій з учасницею "Холостяк-10". Нещодавно Мурат з'явився на заході з блогеркою Валерією Старчеус, відомою під псевдонімом Laganza. Про це стало відомо з Instagram Мурата Налкакиоглу.

Чутки про можливий роман між турецьким бізнесменом та українською зіркою набирають обертів, особливо після спільного відвідування благодійного заходу у Fairmont Grand Hotel. Про спільне перебування на світському заході свідчать їхні фото в Instagram.

Ексчоловік Лорак з'явився на світському заході в обнімку з учасницею 'Холостяка'
Мурат Налкакиоглу разом з Валерією Старчеус / Фото: instagram.com/muratnalca

Зокрема, саме Валерія Старчеус поділилася в мережі знімком, на якому вони разом з Муратом позують обіймаючись. Ця фотографія також з'явилася у профілі бізнесмена.

відео дня
Ексчоловік Лорак з'явився на світському заході в обнімку з учасницею 'Холостяка'
Мурат Налкакиоглу разом з Валерією Старчеус / Фото: instagram.com/muratnalca

Чи це означає щось більше, ніж просто дружба між ними і чи дійсно Мурат розійшовся зі своєю попередньою дружиною, візажисткою Лілією, залишається невідомим. Однак збільшення кількості фотографій з іншими жінками у його соцмережах підігріло чутки про їхнє можливе розлучення.

Нагадаємо, турецький бізнесмен Мурат Налкакиоглу не підтверджував, але й не спростовував своє розлучення з візажисткою Лілією Реус. Зараз вони не перебувають навіть у одній країні: коли Мурат у Туреччині, Лілія залишається в Україні, і навпаки. Тим часом Мурат активно відвідує світські заходи та вечірки, де з'являється в компанії жінок.

Також Лілія, колишня дружина Мурата Налкакиоглу, провокує розмови про можливе розлучення. На своїй сторінці в Instagram, вона опублікувала фото з Ірландії, де виглядала щасливою та радісно позувала поруч з різдвяними інсталяціями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти