StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Запрошуємо на ялинку під Бахмут: безтурботна Лорак з донькою розлютила святковим фото

12 грудня 2023, 10:10
Зрадниця і колаборантка Лорак готується святкувати Новий рік у ворожій Москві.
Ані Лорак
Ані Лорак продовжує жити в своє задоволення / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка українського походження, яка у жорстокій загарбницькій війні Росії проти України, підтримала державу-терориста Ані Лорак, розлютила українців черговим гарненьким постом біля новорічної ялинки.

Поки терорист Путін б'є ракетами по Україні, Лорак сидить в Москві і світиться щастям біля новорічної ялинки, разом зі своєю дочкою Софією.

Вона написала черговий гарненький пост на своїй сторінці в Instagram про те, як посилає посмішки своїм російським шанувальникам. "Ми посилаємо вам посмішку! Цього року мені захотілося додати в наш будинок особливого і унікального святкового оформлення", - відпрацьовує рекламу Лорак.

відео дня

"Запрошуємо на святкову ялинку під Бахмут! Надсилайте посмішку звідти!", "Сказати нічого, додати також. Одні емоції і люта зневага. Слава Україні і всьому його народу, нехай здохнуть вороги зі своїми російськими паспортами", "Шахеда вам на свято, і не одного", - пишуть їй українці.

У пості - продажна Лорак з донькою:

Раніше Ані Лорак опублікувала ганебне фото співака-путініста Філіпа Кіркорова, який доводиться хрещеним її дочки. Артистка підретушувала себе, а кума "обділила", і показала, як він виглядає насправді.

Також Кароліна Куєк показала безглузде дефіле з претензією на привабливість і граціозність. Замість цього у неї вийшов кетволк, який наштовхував на думку, що знімалася артистка-запроданка нетверезою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти