StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не"розлучений Мурат Налчаджиоглу знявся на тлі бюста чужої жінки

3 грудня 2023, 17:10
3785
Поки його розставання з Лілією Реус залишається таємницею, покритою мороком, турецький бізнесмен активно ходить по вечірках.
Мурат Налчаджіоглу
Мурат Налчаджиоглу з'явився в компанії Валерії Старчеус / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу не підтверджував, але і не спростовував розлучення з другою дружиною, візажисткою Лілією Реус. Їхній шлюб протримався всього 4 місяці, і зараз переживає настільки складні часи, що подружжя не може навіть в одній країні перебувати разом - поки Мурат був у Туреччині, Лілія залишалася в Україні; коли чоловік повернувся, вона вирушила до Ірландії.

Між тим Налчаджиоглу насолоджується вечірками в компанії розкішних жінок. Так на його сторінці в Instagram з'явилися кадри зі світського заходу з нагоди Fashion Tv Charity event. На одному з фото він зображений з Валерією Старчеус - діджеєм, блогеркою і учасницею 10-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк".

Селфі, яке зробив чоловік, має вельми незвичайний ракурс - Мурат обійняв дівчину та знявся на тлі її грудей, затягнутих в чорну блузу з вирізом.

відео дня

У коментарі до знімка Налчаджиоглу назвав Старчеус старою подругою і зробив їй комплімент. "Роки йдуть, а друзі залишаються друзями... Одна з найобдарованіших дівчат України", - пише Мурат.

До слова, кадри з дружиною, яка повинна бути набагато більш близьким йому другом, турецький бізнесмен видалив зі своїх сторінок в соціальних мережах - ще недавно ці спогади про його шлюб з Реус можна було знайти в блозі.

Мурат Налчаджіоглу, Валерія Старчеус
Мурат Налчаджиоглу з'явився в компанії Валерії Старчеус / instagram.com/muratnalca

Раніше перша леді України Олена Зеленська розповіла про бойфренда доньки президента - 19-річної Олександри. Схвильована мати зізналася, що їй і чоловікові важко пережити перше кохання спадкоємиці.

Також дівчина Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, розповіла про спілкування з дітьми шоумена від першого шлюбу з Оленою Войченко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти