StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катерина Кухар заінтригувала змінами в особистому житті

31 жовтня 2023, 13:02
Олександр Стоянов заяву прими-балерини не коментує.
Катерина Кухар
Катерина Кухар відписалася від Олександра Стоянова в соцмережах та натякнула на зміни / колаж: Главред, фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Українська прима-балерина, Народна артистка України та викладач Катерина Кухар сформувала балетну пару з прем'єром Національної опери України Олександром Стояновим в 2006 році. Через 2 роки вони стали жити в цивільному шлюбі.

Так вони жили до 2018 року - тоді Кухар і Стоянов узаконили свої стосунки і стали офіційно чоловіком і дружиною. Разом пара виховує двох спільних дітей - сина Тимура і доньку Анастасію.

Сім'ю Кухар і Стоянова багато хто вважає ідеальною, однак і в їх пару 2023 рік, схоже, привніс фатальні зміни - в мережі стали ходити чутки про те, що артисти розійшлися. Подружжя відписалося один від одного в соціальних мережах і перестало публікувати спільний контент. Наприклад, на сторінці Катерини в Instagram останній раз чоловік миготів в кінці літа, коли вона підводила підсумки.

відео дня

Зараз балерина у своєму блозі опублікувала неоднозначну сторіс. Вона показала, як виглядає після відвідування салону краси. Кадр вона супроводила підписом: "Коли у особистому житті жінки відбуваються зміни, вона йде до перукаря...". Також Кухар додала емодзі "тиші" з притиснутим до губ пальцем.

Які саме зміни відбуваються з Катериною, вона поки не оголошує.

Катерина Кухар
Катерина Кухар відписалася від Олександра Стоянова в соцмережах і натякнула на зміни / instagram.com/ekaterinakukhar_official

Раніше українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна розповіла, за що вибачається перед своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, який зараз на фронті.

Також молодший брат принцеси Кетрін Уельської Джеймс Міддлтон вперше показав свого первістка. Він розкрив стать і незвичайне ім'я дитини, яку йому подарувала його дружина Алізе Тевене.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти