StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джон Сноу повертається: HBO знімає сиквел "Гри престолів"

17 червня 2022, 17:39оновлено 17 червня 2022, 23:40
Спін-офф серіалу розповість про життя одного з центральних персонажів – Джона Сноу.
Джон Сноу повертається: HBO знімає сиквел 'Гри престолів'
Джон Сноу повертається на екрани. Фото HBO

Американська кабельна і супутникова мережа HBO приступила до ранньої розробки першого сиквела фентезійної драми-блокбастера "гра престолів", повідомляє The Hollywood Reporter.

Спін-офф серіалу розповість про життя одного з центральних персонажів – Джона Сноу. Імовірно, цю роль зіграє актор Кіт Харінгтон, який був двічі номінований на премію "Еммі".

У восьмому і останньому сезоні "Гри престолів" Джон Сноу дізнався, що його справжнє ім'я – Ейгон Таргаріен, і він – спадкоємець Залізного Трону. У фіналі серіалу він був вигнаний з Вестероса і відправився на північ від стіни з здичавілими.

відео дня

читайте такожТворець гри престолів Джордж Мартін назвав Путіна головорізом, але заступився за росіян

Поки у HBO в розробці знаходяться сім проектів про долю вижили персонажів, які доповнюють майбутню серію приквелів "будинок дракона", яка вийде 21 серпня. "Будинок дракона" розповідає історію громадянської війни в будинку Таргарієнів, дія якої відбувається приблизно за 200 років до подій в "Грі престолів".

Представники HBO і Харінгтона поки не прокоментували цю новину.

Популярний у всьому світі телесеріал" Гра престолів " знімався за книгами письменника Джорджа Мартіна. Серіал транслювався в 2011-2019 роках. Всього вийшло вісім сезонів або 73 епізоду.

Нагадаємо, зірка серіалу Гра престолів, британська актриса Мейсі Вільямс висловила свою солідарність і підтримку українському народу. "Арья Старк" взяла участь у благодійному концерті під назвою "Слава Україні" разом з іншими діячами мистецтва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти