StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Джеймі Лі Кертіс присоромила Путіна через ракетну атаку 8 липня

10 липня 2024, 02:40
246
Голлівудська зірка розповіла про наслідки жорстокого злочину окупантів.
Джейми Ли Кертис
Джеймі Лі Кертіс підтримала Україну після ракетного удару 8 липня / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Голлівудська акторка Джеймі Лі Кертіс знає про жахи не з чуток, адже є однією з найвідоміших "королев крику" завдяки зйомкам у популярній кінофраншизі в жанрі хоррор "Геловін".

Однак, коли жахи стають реальністю, Кертіс не може стояти осторонь. На жаль, країна-терорист робить життя України кошмарним у режимі реального часу.

Акторка у своєму блозі в Instagram показала низку знімків наслідків російського ракетного обстрілу 8 липня. У підписі до фото вона розповіла про жертв і присоромила путіна за рішення бомбити лікарні.

відео дня

"Коли і де б дитяча лікарня не ставала об'єктом військових дій, у мене серце розривається від болю за сім'ї, пацієнтів і відважних лікарів і медсестер, які присвятили своє життя допомозі хворим і пораненим дітям. Ганьба вам, пане Путін! Російський ракетний удар по найбільшій дитячій лікарні України Охматдит, завданий 8 липня 2024 року, розслідується як воєнний злочин. Унаслідок атаки було пошкоджено найважливіші об'єкти, що порушило роботу понад 600 пацієнтів, включно з дітьми, які перебувають у реанімації. На жаль: 2 дорослих було вбито, 50 осіб, включно з 7 дітьми, дістали поранення. Удар призвів до серйозних перебоїв у медичному обслуговуванні тисяч дітей", - пише Джеймі Лі Кертіс.

Джеймі Лі Кертіс на Ohmatdit
Джеймі Лі Кертіс підтримала Україну після ракетного удару 8 липня / instagram.com/jamieleecurtis

Хто така Джеймі Лі Кертіс?

Джеймі Лі Кертіс - американська акторка, письменниця, громадська діячка; відома на ранніх етапах своєї акторської кар'єри як "королева крику" через свої ролі в низці фільмів жахів початку 1980-х ("Геловін"). Володарка премії "Оскар", двох премій "Золотий глобус", двох премій Гільдії кіноакторів США і премії BAFTA, повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що у зірки "Гаррі Поттера" Емми Вотсон новий роман. 34-річну акторку папараці зняли під час ніжних поцілунків із загадковим брюнетом в Оксфорді.

Також у ЗМІ з'явилися чутки про те, що "Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Арнольда Шварценеггера стануть батьками. Для Кріса і Кетрін це буде третя спільна дитина.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти