StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джеджула подав до суду на свою колишню

27 травня 2022, 15:00
Джеджула не став чекати закінчення війни.
Андрій Джеджула
Андрій Джеджула розлучається з новою дружиною / Instagram

Екс-дружина шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус розповіла, що під час війни її колишній подав на неї до суду.

Юлія поділилася, що коли почалася війна, вона була вдома з однорічною дочкою Джеджули Аделіною. Втім, каже Леус, екс-чоловік їй не подзвонив і не поцікавився як вони, пише ТСН.

Пізніше Юля сама зателефонувала екс-благовірному і він вивіз їх до себе на дачу, йдеться в програмі "Зірковий шлях". Далі, згадує Юлія Леус, вона поїхала за кордон. Але пробула там недовго і повернулася в Україну, в місто Хмельницький. І там екс дружину Джеджули чекав сюрприз-від Андрія їй прийшла повістка до суду.

відео дня

читайте такожСанта Дімопулос повідала про "непростий вік" свого сина від Джеджули

"Ось такий він підла людина. Він же на мене подав до суду, відстоює честь і гідність. Нещодавно прийшла повістка, що 8 або 9 червня мені до суду. Які у людини честь і гідність, якщо він у війну на мене в суд подає? "- сказала Леус.

За словами Юлії, колишній так вчинив через те, що через суд хоче спростувати її слова про те, що Джеджула її бив, обзивав і знущався.

Нагадаємо, скандал у пари розгорівся давно. За словами Джеджули, жінка поводилася з ним зневажливо, ображала і обзивала. Він уточнив, що Леус не була відома до шлюбу з ним, назвав її "чудовим маніпулятором, який навчився жити за рахунок таких дурнів, як він" і поведінку назвав хайпом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти