StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Джеджули звинуватила його в побитті і приниженні - телеведучий публічно відповів

29 липня 2021, 16:50
Юлія Леус ошелешила подробицями про життя з ведучим.
Андрій Джеджула
Андрій Джеджула / instagram.com/djedjula/

Юлія Леус і Анджей Джеджула не живуть разом після останньої сварки, але дівчина вирішила прояснити деякі подробиці їхнього спільного життя.

В інтерв'ю для YouTube-каналу "Олицька", Леус розповіла, що познайомилися з ним в караоке. На початку стосунків, каже, Андрій був дуже уважний, веселий і радував її компліментами.

Але вона розповіла, що вже через два місяці після весілля він почав її бити.

відео дня

"Якась вечірка була і він спілкувався з якоюсь дівчиною, сміявся. А потім ми сідаємо в авто, їдемо додому і я запитала, що це була за дівчина, а він: "А що за питання? Що, ревнуєш? Ти що таке питаєш?". І тут мені відразу удар в обличчя з правої руки, я так раз і в скло головою, а тут відразу в іншу сторону. Я починаю плакати і кажу: "За що?". Він тверезий був. Це найжахливіше, що людина може таке робити тверезою", - згадала Юля.читайте такожАндрій Джеджула вперше і без приховування розповів про скандал з дружиною

Після цього, за словами Леус, Андрій вдарив її головою об стіну. Каже, що Джеджула дуже ревнував, забороняв вітатися з друзями і змусив відписатися кохану в фотоблозі від сторінок всіх чоловіків. Вона також звинуватила його в підлості, і в тому, що Андрій підмішував їй наркотики в каві.

Вона лягала на збереження тому що, за її словами, чоловік штовхав її на розбиті осколки ваз будинку.

Крім того, Юля розповіла, що одного разу знайшла в телефоні ведучого сексуальне відео, яке він таємно зняв з іншою дівчиною. Тоді Андрій пояснив це тим, що зможе його використовувати, щоб помститися при нагоді. Ролики Леус видалила.

Зараз Юлія і Андрій не можуть розлучитися поки їх спільній дочці не виповниться рік. Втім, Леус рішуче налаштована офіційно розірвати стосунки із зірковим чоловіком.

Андрій Джеджула у своєму Instagram розповів, що його дружина захотіла більше уваги.

"Моїй дружині не йметься. По всьому світу почалася четверта, п'ята хвиля. А у нас якась чергова хвиля багнюкометання, жовчності і гидот з боку Юлії Анатоліївни, сподіваюся, прізвище змінить назад на Леус, щоб моє не ганьбити. Передайте моїй, сподіваюся найближчим часом, коли нас розведуть, екс-дружині, що Трою теж я зруйнував, три хрестових походи на моїй совісті, всі теракти на планеті Земля - теж я. Розіграній фантазії треба якось дати відповідь. Підозрюю, що нам знову доведеться поговорити. Тому чекайте найближчих ефірів, але цього разу вже з фактами, Юлія Анатоліївна", - сказав Джеджула.

Шанувальники Андрія, в свою чергу, радять йому тримати себе в руках і не виносити сміття з хати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти