StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Духовні повії, які за гроші готові забути батьківщину": Гордон висловився про королеву і Тарзана

16 травня 2022, 20:41
Гордон навчався разом з королевою в одній школі.
'Духовні повії, які за гроші готові забути батьківщину': Гордон висловився про королеву і Тарзана
Гордон жорстко пройшовся по королеві і її чоловікові-стриптизеру

Відомий український журналіст Дмитро Гордон назвав співачку з України Наташу Корольову та її чоловіка, стриптизера Сергія Глушка (Тарзана) "духовними повіями", які за гроші готові забути свою батьківщину.

На думку Гордона, з колаборанткою і її одіозним партнером немає сенсу розмовляти на тему війни, сподіваючись, що вони одумаються і почнуть говорити правду, розповів він у програмі жвл.

читайте також"Тупі курки і півні": Гордон жорстко наїхав на Кіркорова, Баскова і Королеву

"Адмірал Колчак, вступаючи в одне з міст, сказав: "Не чіпайте повій, кучерів і артистів – вони служать будь-яким режимам". Це духовні повії, які за гроші готові забути батьківщину свою. Це і про Наташу Корольову, і про її чоловіка Тарзана, який носить українське прізвище Глушко. Це люди без Батьківщини, без прапора, без честі, без совісті. У них на першому плані їх гроші, тому там не про кого говорити. Навіть не хочеться витрачати лайливі слова, кажучи про ці покидьки. Вони "покидьки", – висловився Гордон, додавши, що такі як Королева і Тарзан будуть служити тому режиму, який дасть їм більше грошей.

Ведучий також згадав, що навчався зі співачкою-колаборанткою в одній школі. У них навіть була одна класна керівниця. Особисто вони були знайомі, проте близько ніколи не спілкувалися. Зараз же у Гордона немає ні найменшого бажання написати або зателефонувати зірці, щоб спробувати пояснити дурість і ницість її позиції. Він впевнений, що це не допоможе.

"Наташа Корольова жила поруч зі мною на Борщагівці в Києві, ми вчилися в одній середній школі № 205. Я раніше, вона пізніше, але у нас був один класний керівник-вчителька української мови та літератури. Я, до речі, був свідком знайомства Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва в Києві. Про що з ними говорити? Вони вибрали гроші, вони вибрали безсовісність, безчестя, дурість свою. Що про них говорити? Вони тупі курки і півні. Півні в прямому сенсі слова", – підсумував журналіст.

Він також розповів, що знав про напад Росії 24 лютого, проте вважав, що він відбудеться о 4 ранку. За словами журналіста, він навіть спеціально встав в цей час, щоб побачити все своїми очима. Він каже, що коли в 4 ранку нічого не почалося, він вирішив, що пронесло. Тим часом, коли пролунали вибухи, Гордон включив російське ТБ і побачивши звернення Путіна, все зрозумів. Він відразу ж написав про це в своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, український журналіст Дмитро Гордон згадавши своє інтерв'ю з президентом Білорусії Олександром Лукашенком і різко його розкритикував.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти