StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Інша жінка або відстань: таролог розповіла, ким зайняте серце Віталія Кличка після розлучення

17 серпня 2022, 17:23
Особисте життя мера Києва тепер приковує тисячі цікавих поглядів.
Віталій і Наталія Кличко
Розлучення Віталія Кличка - таролог розповіла, чи є у нього жінка / instagram.com/natalia_klitschko_official

Колишній професійний боксер і мер Києва Віталій Кличкорозлучається зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Причиною розставання обоє називають стосунки на відстані, через які їх шляхи давно розійшлися.

Мер столиці заявляє, що його серце належить лише Києву. Чи це правда, повідомила таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська, розповідає УНІАН з посиланням на програму Таня+.

"Серце зайняте Києвом, я це підтверджую. А якщо говорити про жінку, то бачу, що у них є якась симпатія, але я не бачу, щоб у них все було по-дорослому і серйозно", - повідомляє провидиця.

відео дня

Також вона зробила розклад на особисте життя Володимира Кличка, який, схоже, приховує від громадськості свій роман. "Я не думаю, що у Володимира вільне серце. Карти кажуть, що у нього давно є відносини", - каже Хомутовська.

Раніше українські ЗМІ застукали "холостяка" Мішу Заливако за ніжностями з переможницею 11 сезону Ганною Богдан. Пара, яка нещодавно оголосила про розставання, милувалася прямо на вулиці.

Також шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво показав свою молоду кохану, особистість якої так і зберігає в секреті. Образ обраниці шоумена шанувальники збирають по шматочках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти