StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дочка померлої Анастасії Заворотнюк публічно зізналася в залежності - деталі

12 серпня 2024, 22:55
3637
Анна Заворотнюк розповіла про свій досвід схуднення і як це вплинуло на неї.
Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк поскаржилася на свій метод схуднення / колаж: Главред, фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk/?hl=uk

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка померла від раку головного мозку, Анна Заворотнюк розповіла про "маніакальне" схуднення.

Як заявила блогерка у своїх соцмережах, під час схуднення важливо знати міру. Виявляється, вона часто катує себе тренуваннями і дієтами.

відео дня

"Починаю маніакально, майже щодня, тренуватися, харчуватися листям салату і курячою грудкою на пару. Природно, це дуже швидко набридає і перетворюється на муку. Тож до всього треба підходити з адекватним настроєм, прислухатися до себе, і обов'язково вийде довготривалий результат", - розповіла Заворотнюк.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Маша Єфросиніна натякнула, що у неї почалися проблеми в житті. Артистка опублікувала фото з новою зачіскою, а також не виключає, що ще й піде в спортзал.

А також Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька. Артистка хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Назарієм Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти