StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Донька Лорак і Налчаджиоглу жорстко задирає зведену сестру

28 червня 2023, 14:11
17894
Наречені вирушили на відпочинок з дітьми від попередніх відносин, де Софія Налчаджиоглу показала себе у всій красі.
Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус з дітьми
Донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу зіштовхнула дитину Лілії Реус в басейн / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___

На початку червня турецький бізнесмен і колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу одружився на своїй подрузі, візажистці Лілії Реус. Зараз пара вирушила на відпочинок разом з дітьми - Мурат взяв з собою 12-річну доньку від Лорак Софію, Лілія - доньку від попередніх стосунків Олександру.

Дівчата раніше непогано ладнали, адже ця подорож - не перша, яку вони проводять разом. Однак схоже, що після весілля їхні стосунки змінилися.

На своїй сторінці в Instagram Реус виклала відео, на якому видно, як Софія штовхає Олександру в басейн, поки та позувала для мами. Дівчинка пізніше запитала, хто це зробив, на що Лілія запропонувала їй вгадати відповідь.

відео дня

Софія живе окремо від батька, в той час як дочка Реус знаходиться з мамою і Муратом постійно. Ймовірно 12-річна дівчинка стала ревнувати, що Олександра живе в повноцінній сім'ї, а їй доводиться розриватися між батьками в розлученні.

Софія Налчаджіоглу, Олександра Реус
Дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу зіштовхнула дитину Лілії Реус в басейн / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___

Раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореорграф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти