StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До війни і розлучення: колишня дружина Віталія Кличка показала, як виглядала 10 років тому

5 лютого 2023, 15:15
Наталія Єгорова поділилася особистим відео, на якому робить свої перші кроки в світ музики.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала, як виглядала 10 років тому / facebook.com/nataliaklitschkoofficial

Спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова поділилася рідкісним архівним відео - зараз вона активно займається саморозвитком, важливою частиною якого є музика.

Музичний талант вона почала розвивати десять років тому на приватних уроках. Зі своїм викладачем Єгорова з тих пір стала близькими подругами, і зараз період навчання вокалу згадує зі світлим сумом ностальгії.

На своїй сторінці в Instagram Наталя показала відео 10-річної давності. Дивно, що за такий великий проміжок часу жінка практично не змінилася - її робота над собою дає величезні плоди.

відео дня

"Дивіться, що я знайшла! Не можу повірити, що минуло 10 років з тих пір, як я стояла в класі на уроці вокалу з одним моїх улюблених вчителів, а тепер і моєю подругою Ксюшею. Дякую, моя люба, за те, що допомогла мені знайти мій Голос... Час летить, спогади залишаються", - підписала ролик Єгорова.

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також у відвертому вбранні постала перед шанувальниками українська ведуча і волонтерка Маша Єфросиніна - для зйомок вона одягла сукню з таким убивчим декольте, що його ефект порівняли з дією Himars.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти