StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Дівчина чи хлопець": Євген Клопотенко розкрив подробиці особистого життя

21 листопада 2023, 19:23
3816
Відомий шеф-кухар відверто зізнався, хто прикрашає його самотність.
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко розповів, чи є у нього партнер / колаж: Главред, фото: instagram.com/klopotenko

Український кулінар Євген Клопотенко любить епатувати публіку навіть в тому, що стосується особистих відносин - до нетрадиційної любові у нього душа не лежить, але і від традиційних сімейних цінностей він не в захваті. Шеф-кухар не раз зізнавався, що в романтиці не сильний.

Тому шанувальників чимало здивувало, коли Клопотенко опублікував фото з РАГСу. Виявилося, що він взяв участь у благодійній акції, і шлюбом там і не пахло.

Що ж зараз насправді відбувається на любовному фронті кулінара? Про це він розповів Юлії Саніній у своєму ток-шоу "Пекельні борошна". Співачка запитала, чи є у нього партнер.

відео дня

"Та ні, ти що. Яка дівчина? Немає в мене ні дівчини, ні хлопця. Мені щось не вдається. ... У мене друзі – це моя духовка", - зізнався Клопотенко. Зараз кар'єра у шеф-кухаря на першому місці.

Раніше 47-річна українська співачка Lama вперше розповіла, чому у неї немає дітей. Також вона розкрила, як її партнер та сім'я ставляться до її переконань про появу потомства.

Також український співак Павло Зібров розкрив секрет ідеальних відносин з дружиною. Скоро артист відзначатиме зі своєю обраницею перлове весілля - 30 років у шлюбі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти