StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Денисенко розчулила фанатів тим, як чоловік-воїн привітав її з Днем святого Валентина

14 лютого 2024, 13:13
Українська акторка Наталка Денисенко похвалилася подарунком від чоловіка-воїна Андрія Федінчика, який він зробив їй із фронту до Дня святого Валентина.
Денисенко, Федінчик Чоловік
Наталки Денисенко, Андрій Федінчик, вже багато часу воює з окупантами / колаж Главред, фото Instagram

Відома українська акторка серіалів і дубляжу Наталка Денисенко поділилася з шанувальниками в Stories своєї сторінки в Instagram милими подробицями того, як її чоловік-воїн Андрій Федінчик привітав її з Днем святого Валентина.

Зірка серіалу "Кріпосна" розмістила короткий ролик, у якому показала, як коханий із фронту зумів порадувати свою обраницю.

У відео Денисенко похвалилася красивим величезним букетом із троянд і зворушливою валентинкою: "Моїй коханій дружині!".

Мабуть, що подарунок від чоловіка дівчина отримала з самого ранку. Адже відео вона записала просто в спальні, сидячи на ліжку - звісно, без макіяжу і трохи заспана.

"Спасибі, мій коханий! Як я сумую!", - підписала ролик Денисенко.

Нагадаємо, раніше дружина Андрія Федінчика Наталка Денисенко потрапила в гучний скандал через свою поїздку із сином на море до Туреччини. Вона зізналася, що їй за це не соромно, адже її син уже давно просився на море і до відпочинку підштовхнув чоловік, який воює проти окупантів.

"Ні, тому що до війни я назбирала гроші і можу деякий час жити. Тому що мій чоловік у ЗСУ. Тому що я весь час війни займалася волонтерством. Тому що я хочу, щоб моя дитина і я хоч на мить відпочили і були здорові, щасливі", - роз'яснила актриса.

Пізніше Денисенко розповіла про ті жахи війни, які довелося пережити її батькам у Чернігові.

"Моя мама була тільки після лікарні. Вони сиділи в підвалі. Були потрібні антибіотики, а в аптеках уже нічого не було. Зі світлом були проблеми, зі зв'язком теж, потім закінчилася вода, але мої батьки не хотіли виїжджати. Я сиділа з дитиною і розуміла, що нічого не можу зробити, я не можу ніяк їм допомогти. Це морально було найскладніше", - розповіла артистка. Але пізніше їй усе ж вдалося домовитися про евакуацію батьків до Хмельницького.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти