StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Демі Мур зізналася, за що знущалася та ненавиділа себе в юності

17 вересня 2024, 20:46
68
Колишня дружина Брюса Вілліса зазначила, що шкодує про таке своє ставлення до молодої Демі.
Деми Мур
Демі Мур новини - Демі Мур розповіла які комплекси у неї були в юності / колаж: Главред, фото: instagram.com/demimoore

Американська акторка і модель Демі Мур не раз визнавалася однією з найпривабливіших жінок Голлівуду. Це звання вона гідно підтримує і сьогодні.

Утім, нещодавно артистка зізналася, що перегони за славою та способи втриматися на зоряному Олімпі в молодості майже зламали її. В інтерв'ю для Guardian, вона розповіла, що роками ненавиділа себе і знущалася.

Своїм головним "ворогом" юна Демі вважала зайву вагу. "Я зробила це значущим для себе. Дійсно, дивлячись на це насильство, з роками я зрозуміла, наскільки ми можемо бути жорстокими до себе. Самоосуд, гонитва за досконалістю, спроби позбутися "вад", а також почуття знедоленості та відчаю... Ви просто погіршуєте ситуацію до такої міри, що стаєте недієздатними. Ми помічаємо ці дрібниці, на які ніхто інший не звертає уваги, але ми занадто зосереджені на всьому цьому. Якщо ми всі почнемо думати, що наша цінність визначається тільки тим, як ми виглядаємо, то в кінцевому підсумку будемо розчавлені", - переконана Мур.

відео дня

Нині 61-річна зірка з упевненістю заявляє, що нарешті відчепилася від себе та своєї зовнішності. Вона припинила гонитву за ідеалами, і всі сили спрямовує виключно на вільне від забобонів життя на власний смак.

Хто така Демі Мур?

Демі Мур - американська акторка, модель. Найуспішніші фільми за участю Мур - "Привид", "Стриптиз", "Солдат Джейн", "Якби стіни могли говорити". Колишня дружина акторів Брюса Вілліса (1987-2000) і Ештона Кутчера (2005-2013).

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що легендарний музикант Джон Бон Джові врятував жінку від самогубства. Музикант помітив жінку на мосту, та відрадив її не робити фатальну помилку.

Також знаменита британська світська левиця, модель і дизайнер Вікторія Бекхем розкрила таємну пристрасть до відомої моделі, яка змінила її життя на зорі кар'єри.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти