StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Навіть Щедрик": на сцені Євробачення зазвучали неймовірні ремікси улюблених українських пісень

11 травня 2023, 23:51оновлено 12 травня 2023, 00:24
Українські артисти влаштували чудовий перформанс на сцені Євробачення 2023 в Ліверпулі.
Марія Яремчук, Злата Дзюнка та OTOY
Марія Яремчук, Злата Дзюнка та OTOY / Євробачення 2023

Українські артисти Марія Яремчук, Злата Дзюнка та OTOY під час другого півфіналу заспівали на сцені пісенного конкурсу "Євробачення-2023". Точніше, вони влаштували справжнє шоу з найбільш популярних українських пісень.

Так, Марія Яремчук виконала пісню "Родина, Родина". Ремікс був сучасним і звучав неймовірно зі сцени Євробачення.

Марія Яремчук
Марія Яремчук / Скріншот YouTube

Також, Злата Дзюнка виконала пісню "Щедрик", якій ведуча Юлія Саніна дала коротке пояснення і ще раз нагадала, що популярна Різдвяна мелодія народилася в Україні.

відео дня

Зазначимо, що молода українська співачка Злата Дзюнька представляла Україну на Дитячому Євробаченні у 2022 році в Єревані. Тоді вони виконала пісню "Незламна" українською та англійською мовами. Свою композицію юна співачка присвятила українцям, які живуть в реаліях війни.

У 2014 році Марія Яремчук представляла Україну на Євробаченні з піснею Tick-Tock, тоді співачка посіла шосте місце.

Марія Яремчук
Марія Яремчук / Фото Eurovision.tv

До речі, офіційний сайт Євробачення описав український виступ, як мікс пісень, що об'єднує різні покоління. "Настав час першого антракту, який об'єднує різні покоління української музики. Марія Яремчук з'явилася на сцені, щоб виконати відомі та улюблені твори української музики. Пізніше до неї приєдналися репер OTOY і Злата Дзюнка, які разом виступають, демонструючи зв'язок між цими різними поколіннями", - пише офіційний сайт конкурсу.

OTOY
OTOY / Фото Eurovision.tv

Нагадаємо, раніше в рамках другого півфіналу пісенного конкурсу "Євробачення 2023", австралійський гурт "Voyager" буквально "розірвав" сцену конкурсу. Учасники групи витягли на сцену справжню машину і влаштували справжній рок-концерт, поставивши глядачів практично на вуха.

Відзначимо, що в Ліверпулі, Великобританія, йде другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2023". У другому півфіналі конкурсу за потрапляння до фіналу боротимуться 16 країн-учасниць.

Раніше Главред писав про те, що Хорватська група Let 3 справила своєю піснею Mama ŠČ! у першому півфіналі Євробачення-2023 справжній фурор: під кінець номера на сцені похмурий тип в чорному плащі "підірвав" гіперболічні ракети, а інші учасники колективу залишилися танцювати лише в трусах і майках.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти