StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіть після пластики дід: Ані Лорак опублікувала ганебне фото Філіпа Кіркорова

4 жовтня 2023, 20:50
Кругленькі щічки та новеньке друге підборіддя додаються.
Ані Лорак, Філіп Кіркоров
Ані Лорак показала, як насправді виглядає Філіп Кіркоров / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Наприкінці вересня прихильниця русского мира, співачка українського походження Ані Лорак дала в столиці країни на болотах концерт на честь свого 45-річчя - перший її великий захід за час повномасштабної війни в Україні.

Привітати скандальну артистку прийшов і її кум - не менш скандальний артист-путініст Філіп Кіркоров. Примадон з літа став об'єктом для жартів: серія безглуздих пластичних операцій перетворила його в дивного, лялькового чоловічка.

Співак зізнавався, що намагається молодитися, проте його праця успіхом не увінчалася - новий образ лише підкреслив те, що 60-річчя наближається до нього з невблаганною швидкістю. Масла у вогонь підлила його улюблена кумонька Лорак.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала спільне фото з Кіркоровим. І якщо свої недоліки співачка ретельно підретушувала, то Філіпу вона "підклала свиню", і показала його справжню зовнішність.

Так на сцені при світлі софітів Філіп Кіркоров постав з обличчям, щедро намазаним автозасмагою, що особливо комічно виглядало на тлі рідкого білосніжного волосся та погано профарбованої бороди.

Ані Лорак, Філіп Кіркоров
Ані Лорак показала, як насправді виглядає Філіп Кіркоров / instagram.com/anilorak

Раньше Ані Лорак налякала мережу сильно натягнутим обличчям - співачка відчайдушно молодиться, і в гонитві з красою вона незмінно програє. Результати пластики і філерів не завжди на обличчі Лорак можна приховати навіть ретушшю.

Пізніше Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси у її блозі. Артистка вирядилася в сукню, яка ледь прикрила її бюст, і вирішила поміркувати про любов.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти