StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даша Квіткова похвалилася подарунком від колишнього чоловіка Микити Добриніна

11 липня 2023, 19:07
Навіть незважаючи на розлучення Добринін залишився уважним до ексдружини.
Даша Квіткова
Даша Квіткова розповіла, що їй подарував на День народження Микита Добринін / колаж: Главред, фото: instagram.com/kvittkova

Українська блогерка Даша Квіткова днями відсвяткувала своє 25-річчя. На честь Дня народження їй вдалося влаштувати вечірку на природі для близьких друзів.

Дівчину буквально завалили квітами і подарунками, та навіть подарували лопатку для взуття, якої не було в її квартирі тому що вона постійно забувала її придбати. Така увага її сильно зворушила.

Блогерка широко висвітлювала свято на своїй сторінці в Instagram тому уникнути питань про її колишнього чоловіка, шоумена Микиту Добриніна, їй не вдалося. Шанувальникам було дуже цікаво дізнатися, чи привітав чоловік матір свого сина з Днем народження.

відео дня

Квіткова не стала приховувати, що про свято Добринін не забув - він підніс колишній коханій квіти. Також шоумен погодився забрати до себе дворічного сина Лева на кілька днів, щоб Даша мала можливість як слід відпочити.

Даша Квіткова
Даша Квіткова розповіла, що їй подарував на День народження Микита Добринін / instagram.com/kvittkova

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також Надя Дорофєєва опинилася в пікантному становищі, коли її та Мішу Кацуріна, її нинішнього коханого, застали в ЦНАПі після чуток про те, що пара зв'язала себе узами шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти