StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Дивом залишився з волоссям": Андре Тан розповів про візит Періс Хілтон до Києва

28 листопада 2023, 11:58
349
Світська левиця навела справжній переполох в українській столиці і "подарувала" українському кутюр'є кілька безсонних ночей.
Періс Хілтон, Андре Тан
Періс Хілтон у Києві - Андре Тан поділився спогадами про модель / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/andre_tan_official

Український дизайнер Андре Тан у 2011 році зробив для вітчизняного світу фешн небувале - він запросив на свій показ в якості моделі світську левицю і тусовщицю Періс Хілтон, яка тоді з гордістю носила звання "поганої дівчинки". На превеликий подив модельєра Періс погодилася, і на кілька днів відвідала Київ.

Це знайомство Тан запам'ятав на все життя. Спогадом про світську левицю і екстремальний модний показ він поділився на своїй сторінці в Instagram.

Андре показав фото з Хілтон в чудовій жовтій сукні з вирізом-сіткою і фантазійним подолом, який красиво майорів, коли світська левиця гордо крокувала по подіуму. Цей лук Андре Тан створював в ніч перед показом, так як в останній момент тусовщиця відмовилася від вбрання, яке їй приготували заздалегідь.

відео дня

"Перші півтора дня її перебування я був просто неживий. Періс не подобалося все — візажист, перукар. Ми не могли знайти їй туфлі 42 розміру. І її сукню я створив за одну ніч. Довелося терміново вигадувати новий образ. Та ще нічка була... Коли згадую, так мороз по шкірі", - розповів кутюр'є.

Після модного показу, який пройшов з оглушливим успіхом, Періс Хілтон закотила в Києві гучну вечірку, з наслідками якої довелося справлятися Андре Тану: "Вона закатила гучну вечірку, де, звичайно ж, перебрала. А мені розгрібати...Я не знаю, як я залишився з волоссям тоді". Втім, він зазначає, що ані краплі не шкодує про все це, і без роздумів повторив би таку авантюру знову.

Періс Хілтон, Андре Тан
Періс Хілтон у Києві - Андре Тан поділився спогадами про модель / instagram.com/andre_tan_official

Раніше дружина британського політичного діяча Бориса Джонсона похвалилася чудовою фігурою в бікіні - Керрі Саймондс народила третю дитину лише 4 місяці тому.

Також американський актор і плейбой Леонардо Ді Капріо шокував зізнанням про Шерон Стоун та вплив зірки Голлівуду на його надуспішну кар'єру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти