StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Диво-жінка" Галь Гадот народила вчетверте та розкрила яскраве ім'я немовляти

7 березня 2024, 12:18
Акторка показала зворушливий кадр із пологового будинку, від якого у шанувальників розтанули серця.
Галь Гадот
Галь Гадот вчетверте стала мамою / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Ізраїльська акторка Галь Гадот здивувала шанувальників новиною - вона вчетверте стала мамою. Багато хто й не здогадувався, що зірка знову вагітна - вона не робила з цього приводу офіційних заяв і намагалася не "світити" животиком у соціальних мережах.

Коли ж дитина з'явилася на світ, Гадот поділилася у своєму блозі в Instagram своєю радістю. Вона зізналася, що четверта вагітність була для неї нелегкою, але Галь все ж шалено рада, що в її родині тепер є ще одна дівчинка. Акторка показала зворушливе фото з немовлям з пологового будинку, і розкрила ім'я доньки.

"Моя солодка дівчинка, ласкаво просимо. Вагітність не була легкою, але ми зробили це. Ти принесла в наші життя так багато світла, виправдовуючи своє ім'я, Орі, що на івриті означає "моє світло". Наші серця сповнені вдячності. Ласкаво просимо в дівочий дім! Хоча тато теж дуже крутий", - підписала перший знімок із донькою Галь Гадот.

відео дня

Орі - четверта дочка Галь Гадот від її чоловіка, бізнесмена Ярона Версано, з яким актриса одружилася 2009 року. У їхній родині також є Альма (2011), Майя (2017) і Даніелла (2021).

Галь Гадот із донькою
Галь Гадот вчетверте стала мамою / instagram.com/gal_gadot

Хто така Галь Гадот?

Галь Гадот - ізраїльська акторка і модель. Одна з найбільш високооплачуваних актрис у світі за версією Forbes (2020). У 2018 році увійшла до списку Time "100 найвпливовіших людей світу". Найбільш відома ролями Жизель Яшар у кінофраншизі "Форсаж" та Диво-жінки / Діани Прінс у серії супергеройських фільмів за мотивами коміксів DC.

Раніше 22-річна голландська модель і зірка Playboy Хіке Конінгс розкрила незвичайні схильності 49-річного ловеласа Леонардо Ді Капріо в інтимному житті.

Також ексчоловік Брітні Спірс Сем Асгарі відреагував на її конфлікт із Джастіном Тімберлейком, якого співачка звинуватила у своїх мемуарах у примусі до аборту, коли вони зустрічалися на початку двохтисячних.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти