StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Царство небесне": росіяни попрощалися з Пугачовою після теракту в "Крокусі"

25 березня 2024, 17:22
Жителі країни на болотах вирішили вилити весь свій гнів після теракту в "Крокусі" на Аллу Пугачову.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Алла Пугачова промовчала про теракт у "Крокусі" / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Відома російська співачка Алла Пугачова, яка не підтримує терористичну політику Кремля і поїхала жити до Ізраїлю з сім'єю, так і не відреагувала на теракт у "Крокус Сіті Холі".

Колишні шанувальники Примадонни дивуються, чому знаменита співачка так і не написала жодного слова про те, що трапилося. Почалася справжня атака на сторінку зірки в " Інстаграм", люди в коментарях під постами Алли погрожують, обзивають співачку, до того ж вимагають відібрати в неї звання народної артистки.

відео дня

"Царство небесне, нехай їм там буде добре";

"А де ваші співчуття, співачка номер 1?";

"З цього дня ви не громадянин для нас";

"Що, Алла Борисівна, Вас тільки слова Михайлова зачіпають? З цього дня Ви - не народна, Ви - не громадянин, Ви - ніхто для нас. Бажаю вам довгих років життя і ніколи, чуєте, ніколи не повертатися в Росію. Нехай і ховають вас за бугром. Завжди грала якусь драму, висмоктану з пальця, а виявилася жалюгідним паяцом", - написали озлоблені жителі країни на болотах.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Нагадаємо, друг Пугачової Стас Намін зробив заяву, що нібито Пугачовій дуже погано в Ізраїлі, і нормальне життя може бути тільки в країні-терористі Росії.

А також Алла Пугачова показала нове селфі, на якому похизувалася не тільки стильним луком, а й природними зморшками навколо очей.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти