StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня невістка Єлизавети II вперше з'явилася на публіці після мастектомії

1 серпня 2023, 13:45
3898
Сара Фергюсон з високо піднятою головою долає наслідки онкології.
Сара Фергюсон
Як Сара Фергюсон виглядає після онкології / ua.depositphotos.com

Колишня невістка королеви Єлизавети II і ексдружина принца Ендрю, громадський діяч і письменниця Сара Фергюсон, яка все ще носить титул герцогині Йоркської, в червні приголомшила шанувальників новиною про те, що вона бореться з раком грудей.

Фергі вже перенесла операцію з видалення пухлини і зараз проходить реабілітацію. Вона повністю випала зі світського життя поки відновлює сили.

Однак Фергюсон все ж стала здобиччю папараці. Її разом з колишнім чоловіком спіймали під час автомобільної прогулянки. Фотографії герцогині публікує видання Daily Mail.

відео дня

На знімках вона виглядає спокійною і розслабленою. У компанії принца Ендрю, з яким вона живе в одному будинку всупереч розлученню ще в далекому 1996 році, вона вирішила обійтися без макіяжу і яскравих вбрань - блакитна блуза, темно-синя кофта і волосся, зачесане назад.

Це перші "живі" кадри Сари Фергюсон після того, як став відомий її діагноз. Подивитися їх можна тут.

Раніше стало відомо, що Меган Маркл посварилася з Вікторією і Девідом Бекхем через гучні звинувачення - герцогиня Сассекська довела футболіста і його дружину до сказу припущеннями, що вони зливають інформацію про неї та принца Гаррі пресі.

Також, після коронації Чарльза III, королівський експерт Даніела Ельзер висловила думку про те, за що Чарльз III зненавидить Кейт Міддлтон, яка набирає вплив при дворі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти