StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Буде там до останнього": Злата Огневич показала рідкісне фото батька, який зараз на фронті

22 травня 2023, 19:14
Найважливішого чоловіка у своєму житті Огневич тримала дуже міцно.
Злата Огневич
Злата Огневич показала фото з батьком-військовим хірургом / instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич чекає з фронту свого батька: Леонід Григорович - полковник медичної служби, військовий хірург, який зараз на передовій рятує життя нашим відважним захисникам.

Артистка вже дуже давно не бачила тата, і сумує за близькою людиною. На своїй сторінці в Instagram вона показала зворушливе фото з батьком з минулого життя, виконане її до війни.

"На фото - ми з татом, ми вже давно не бачились... Бо він допомагає пораненим і вже бачив стільки, що й годі… Нещодавно, коли ми спілкувались по телефону, сказав, що буде там до останнього, до самої Перемоги України. Там, де він дуже потрібен, як і сотні лікарів, парамедиків", - пише Злата.

відео дня

Як донька лікаря і хранителя життів воїнів ЗСУ, Огневич прекрасно усвідомлює всю силу і важливість роботи медика на нулі і в тилу. Тому співачка також вирішила нагадати про це і своїм підписникам, та подякувати українським медикам за їх героїчну працю.

"Низький уклін українським медикам. Вдячність. Повага. За надлюдські зусилля, за порятунок життів. За віру в Перемогу. За самовідданість, безсонні ночі і невпинну працю. Хай з вами буде сила. Велика і шалена. Така сама, як і наша любов до рідної землі", - підкреслює Злата Огневич.

Злата Огневич з батьком
Злата Огневич показала фото з батьком-військовим хірургом / instagram.com/zlata.ognevich

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти