StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Більше, ніж просто друзі: хто був найбільшим коханням Меттью Перрі

30 жовтня 2023, 23:55
1753
У Меттью Перрі було багато екранних подруг, але про одну він мріяв в реальності.
Меттью Перрі, Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Кортні Кокс
У кого був закоханий Меттью Перрі до кінця свого життя / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/courteneycoxofficial

Американсько-канадський актор Меттью Перрі помер у віці 54 років у своєму будинку в Лос-Анджелесі. І поки слідство з'ясовує, що стало причиною його раптової смерті, рідні та близькі артиста діляться спогадами та цікавими фактами про нього.

Меттью Перрі ніколи не був одружений і в нього не було дітей, хоча його оточення стверджує, що перед смертю він став всерйоз замислюватися про сім'ю і батьківство. У нього були стосунки з акторками Ясмін Бліт (1995), Джулією Робертс (1995-1996), Ліззі Каплан (2006-2012). З літературним агентом Моллі Гурвіц актор зустрічався з 2019 року, в 2020 році вони заручилися, але роман закінчився рік по тому.

Між тим інсайдер з близького оточення Перрі розповів в інтерв'ю Us Weekly, що Меттью до кінця свого життя був закоханий в одну жінку, з якою він познайомився в дев'яностих.

відео дня

Йдеться про акторку Кортні Кокс - його близьку подругу і партнерку по культовому серіалу "Друзі". З 1998-го (кінця 4 - го сезону серіалу) і по 2004 рік Кокс і Перрі грали закоханих, пізніше - одружену пару. На екрані вони сотні разів зображували любов, але, за словами джерела, Меттью грав лише частково.

"Меттью завжди був закоханий в неї. Меттью ніколи не вдавалося повністю забути її", - говорить він.

Раніше коханка Девіда Бекхема розкритикувала футболіста за обман - Ребекка Лус поскаржилася на те, що спроба спортсмена виставити себе жертвою обставин, а її - негідницею, псує її репутацію.

Також стало відомо, що голлівудська зірка Меріл Стріп розлучилася з чоловіком, скульптором Доном Гаммером, після 45 років шлюбу. Вони одружилися ще в 1978 році та разом виховали чотирьох дітей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти