StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Понад 7 млн: Шакіру вдруге звинувачують у шахрайстві

27 вересня 2023, 18:11
Співачці доведеться довести свою невинність або навпаки
Шакіра
Шакіра знову опинилася під підозрою / колаж: Главред, фото: instagram.com/shakira

Колумбійську співачку Шакіру вдруге звинуватили в податковому шахрайстві в Іспанії.

За інформацією Page Six, згідно зі скаргою, отриманою іспанською газетою El Mundo, прокуратура стверджує, що співачка не сплатила 6,7 мільйона євро (7,1 мільйона доларів) податків на свій дохід за 2018 рік, використовуючи "корпоративну мережу в податкових притулках".

У скарзі, поданій у вівторок, повідомляється, що Шакіра "не задекларувала доходи і не вирахувала витрати, які не були застосовні, тим самим зумівши знизити суму, що підлягає сплаті державній адміністрації податкового агентства (aeat) з прибуткового податку з населення і в Агентство Tributaria de Catalunya (ATC)".

відео дня

Дата суду над поп-зіркою, яка переїхала в Майамі з двома синами після скандального розставання з Жераром Піке, не призначена.

Нагадаємо, 46-річна колумбійська співачка Шакіра та 36-річний іспанський футболіст Жерар Піке у червні 2022 року розійшлися після 11 років стосунків. Артистка пішла від спортсмена через його невірність, і відсудити у нього синів. Горда колумбійка живе з високо піднятою головою, і новий статус вільної жінки їй, до речі, дуже до лиця.

Раньше Шакіра показала знімки у напівпрозорій сукні, виконані для новорічної рекламної кампанії британського модного будинку Burberry.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти