StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Боїться власної тіні": у мережі з'явилася інформація про дочку Путіна

24 червня 2022, 22:44оновлено 14 вересня 2022, 23:18
Дочка Путіна-людина дуже потайний і тихий, навіть складно зрозуміти, що у неї всередині.
Катерина Тихонова
Катерина Тихонова стане президентом? / Скріншот

Оперна співачка і екс-депутат Державної Думи РФ Марія Маск видала цінний інсайти з приводу Путіна і його оточення.

У програмі "Ранок з Україною", співачка розповіла про те, при якому сценарії молодша дочка Путіна Катерина Тихонова може стати його наступницею. "Путін починає розуміти, що він стає токсичною фігурою для світу і йому потрібно знайти (на своє місце - авт.) людини, яка його не зрадить", - говорить Маскакова.

За словами співачки, дочка Путіна-людина дуже потайний і тихий, навіть складно зрозуміти, що у неї всередині. "Вона лякається власної тіні, тому не варто робити прямих висновків, тому що ніхто не знає, що у неї всередині", - розповідає вона.

читайте також"Вампір-ліфтинг": дочка Путіна витрачала тисячі євро за дивну процедуру краси

Маскакова вважає, що дочка Путіна зможе керувати країною, тільки у випадку, якщо її батько буде живий і це буде якийсь хід по транзиту влади.

Крім того, співачка нагадала, що у Путіна ще є коханка Аліна Кабаєва, у якої також є діти нібито від президента РФ. Чи Правда це-ніхто не знає. Тим не менш, Максакова не виключає, що Кабаєва може розраховувати на передачу влади її дітям.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін думає про транзит влади. Зокрема, згідно з планами глави Кремля, пост глави держави може зайняти Дмитро Патрушев-міністр сільського господарства і син секретаря Радбезу – а дочка Путіна Катерина Тихонова очолить партію Єдина Росія. Сам глава Кремля стане керівником Держради і залишиться фактичним главою держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти