StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бочка з фекаліями": Притула пояснив, що таке Росія

27 вересня 2022, 10:07
Сергій Притула поміркував на тему "хороших росіян" і чи потрібні вони Україні.
Притула, Росія
Притула пояснив, що таке Росія / колаж УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Український телеведучий і волонтер Сергій Притула поміркував на тему, що ж таке Росія.

Як повідомив він у відео, яке з'явилося на його сторінці в Instagram, Росія - це "велика бочка з Г..ом".

"Що таке Росія? Уявіть собі велику бочку з Г..ом. І ось вона така велика і смердить. І вся ця фекальна маса-це люди, культура, їх візії, імперські душки, політикум, Іван з Рязані, який ходить в туалет за вісім метрів від будинку", - говорить він.

відео дня

"І ось тут мені кажуть, що десь серед цього Р..на є діаманти і ми не можемо зробити вигляд, що їх там немає. Ми повинні берегти ці діаманти. Так а мені що робити", - запитує Притула.

"Так засунь туди руку, поколупайся там, дістань його і заціни, і залиш його нам усім пишатися. Ні! Я не хочу ритися в російському р..не, щоб знайти там Діаманти російської культури, хороших росіян сьогоднішнього часу", - емоційно додає телеведучий.

За словами Притули, не може бути так, що гангрена на всій нозі, але один палець здоровий, тому його потрібно залишити. "Рубати чи не рубати. Так не буває", - каже Притула.

"Чим більше ми будемо протягувати цю тему, Чим більше ми будемо зберігати цей місток, тим імовірніше це все вилізе боком", - додає він.

Нагадаємо, раніше шоумен нагадав, що росіяни української мови не знають, зате українці російською мовою володіють непогано, тому українці будуть Шукати росіян і мстити по всьому світу.

"Ви Прокляті всі без винятку. Вам і вашим дітям жити в ізоляції від усього цивілізованого світу, який хоче творити. Ви ж здатні тільки руйнувати. Ваше майбутнє-Країна-Ізгой. Ваше майбутнє-Країна 404. І недовгий той час, коли в Махачкалі, Улан-Уде і Якутську, після того, як з війни не повернуться тисячі бійців, виникне питання: А навіщо нам вбивати українців, якщо росіяни — ближче, і це вони відправили нас на фронт гарматним м'ясом, як завжди, і робили з підкореними народами? Але чи надовго? Горіть в пеклі, росіяни. Оруелл вам аплодує", - сказав Притула.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти