StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Близькість була, я була закохана": колишня подруга Андрія Данилка розповіла про стосунки

16 серпня 2022, 19:30оновлено 6 листопада 2023, 16:41
Відверте інтерв'ю з'явилося в мережі.
Х-Фактор 10: Андрій Данилко
Андрій Данилко вона з найпотаємніших персон шоубізнесу / СТБ

Екс-учатсніца колективу Вєрки Сердючки, артистка Радміла Щеголєва, яка 20 років тому грала помічницю Лелю, розповіла неймовірну правду про свої взаємини з Андрієм Данилком.

Радміла стала учасницею програми" Не проломи мені " і під час спілкування з журналістами розповіла, що у неї була близькість з Андрієм. Хоча жінка намагалася уникнути відповідей на прямі запитання, ведучі зробили висновок, що Андрій Данилко і його підлегла все ж зустрічалися, повідомляє видання "Сенсація".

"Чи був у мене роман з Андрієм Данилком? Скільки разів я відповідаю на це питання? Як ви хочете, так і думайте. Ну, просто мені це близька мені людина, я не можу просто, не можу сама ділити ці речі і розповідати це: я робила це, туди ходила, туди не ходила. Скажімо, що близькість була. Я була закохана в життя в той момент, і це завдяки йому",- розповіла вона.

відео дня

читайте також"Твоя погода була сонячною, а сьогодні дощ": Андрій Данилко показав раритетне фото з Писанкою

Слід зазначити, що відносини молодих людей були розірвані дуже раптово. Все сталося коли Радміла прийняла рішення піти з колективу, обговорила це з концертним директором, а самого Данилка просто поставила перед фактом.

Попрощатися з ним вона теж не змогла, тому що чоловік в цей момент спав. Андрій Данилко сильно образився на артистку за цей вчинок, і після цього вони кілька років не спілкувалися взагалі. Втім, згодом їм довелося поговорити.

Андрій і Радміла помирилися після того, що пережили. Однак навіть мови не могло йти про відновлення тих відносин, які у них були.

Нагадавши, Вєрка Сердючка, чий образ втілює знаменитий музикант і пародист Андрій Данилко, придумала нову кричалку про президента диктатора Росії Володимира Путіна.

У Києві 22 липня на концерті Сердючка зі своєю командою прокричала зі сцени: "Путін, щоб ти ...!"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти