StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бійтеся своїх бажань": Катя Осадча розповіла про зміну імені

8 серпня 2023, 12:31
Дитяче бажання Осадчої збулося несподіваним чином.
Катя Осадча
Катя Осадча розповіла, як її називають незнайомці / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha

Українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча зробила своє ім'я брендом, максимально репрезентативною візитною карткою, з якою знайомий практично кожен українець.

Проте ведуча зізналася на своїй сторінці в Instagram, що в дитинстві їй не подобалося її ім'я, і вона просила батьків, щоб її перейменували в Оксану. Очевидно, що дитячим умовлянням ніхто не піддався.

Цікаво, але ім'я Оксана все ж закріпилося в житті Осадчої. Вона зізнається: незнайомці, які кличуть її на вулиці, часто обмовляються, і називають саме цим ім'ям. Ось так дитяче бажання ведучої збулося. Втім, зараз вона цьому не дуже рада.

відео дня

"Коли я була маленькою, хотіла, щоб мене з Каті переназвали в Оксану. Пройшло багато років, і ось зараз ну напевно 40% людей, які мене кличуть, називають Оксаною. Ті, що мене не знають особисто. Тобто поєднують Катя й Осадча в Оксану, тому бійтеся своїх бажань – вони можуть здійснитися", - зазначає Катя Осадча.

Катя Осадча
Катя Осадча розповіла, як її називають незнайомці / instagram.com/kosadcha

Раніше відомий блогер-пліткар розкрив секрет, де знаходиться Надя Мейхер. Останнім часом ексВіаГра зникла з інформаційного простору, що викликало безліч чуток.

Також українська співачка ONUKA показала чарівні фото з новонародженою донькою, появу якої артистка ретельно приховувала від шанувальників і преси.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти