StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анжеліка Варум виїхала з РФ і покинула там Агутіна

9 квітня 2024, 03:00
Співачка Анжеліка Варум поїхала жити в США у свою розкішну квартиру і залишила Агутіна в країні-окупанті РФ.
Анжелика Варум, Леонид Агутин
Анжеліка Варум переїхала до США / колаж: Главред, фото: instagram.com/avarum/

Співачка Анжеліка Варум, яка родом зі Львова, залишила країну-терориста РФ, яка почала повномасштабне вторгнення в Україну, і поїхала жити в США. Цікаво, що її чоловік Леонід Агутін залишився в Росії.

Варум проживає в апартаментах вартістю $2,119 млн у Лос-Анжелесі, повідомляють росЗМІ. Житло площею 300 квадратних метрів зареєстровано на Агутіна. Квартира розташована в Голлівуді, елітному районі міста.

відео дня

З вікон квартири Варум видно море, а також резидентам комплексу доступний басейн, розташований на території. Останні півроку артистка проживала саме в цій квартирі.

Зазначимо, наприкінці березня Анжеліка Варум виступала в країні-окупанті Росії під час туру зі своїм чоловіком.

Хто така Анжеліка Варум?

Анжеліка Варум - російська естрадна співачка українського походження, актриса, автор пісень, заслужена артистка Росії (2011). Дружина відомого російського співака Леоніда Агутіна. Народилася 26 травня 1969 року в м. Львів, Україна, 1987 року переїхала до Москви і набула російського громадянства.
Анжеліка Варум висловилася проти війни загалом, але не озвучила, що війну розв'язав Путін. 2 березня 2022 року співачка опублікувала антивоєнний пост у своєму Instagram російською та українською мовами.

Анжеліка Варум - останні новини по темі

Зазначимо, раніше дочка Анжеліки Варум одягла білу перуку, наклеїла вуса. Із глузуванням в очах родичка зірок постала перед публікою в блузці з глибоким декольте і шкіряній куртці. Несподіване перевтілення було на честь Геловіна.

А також співак Леонід Агутін відповів російському депутату Сергію Миронову, який звинуватив його в підтримці збройних сил України.

Читайте більше про Варум:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти