StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Alyona Alyona розкрила свою вагу та показала свій "антирекорд"

10 липня 2024, 20:23
298
Альона Альона поділилася, який вигляд мало її тіло тоді і зараз.
Альона Альона
Alyona Alyona новини - скільки важить Альона Альона / колаж: Главред, фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona (Альона Савраненко) з гумором і великою самоіронією розповідає про свою зовнішність, чим абсолютно обеззброює серця шанувальників. Наприклад, нещодавно артистка поділилася історією своїх схуднень і наборів ваги.

У TikTok вона показала ролик з фотографій, на яких зірка зображена і в її найбільшій вазі, і в найменшій. Загалом її вага коливається в межах 22 кг - саме таку максимальну кількість кілограмів їй вдавалося скинути за раз.

Так максимальна вага Савраненко становила 132 кг, мінімальна - 110. Зараз вона важить 127 кг, і з гордістю це демонструє.

Утім, у тій чи іншій вазі, шанувальники одноголосно відзначають - в Alyona Alyona прекрасний кожен без винятку кілограм: "Обожнюю людей з самоіронією", "З якою б вагою не була - завжди шикарна", "Ти все одно королева, не слухай хейтерів. Ти найкраща", "Скільки би не важила, все одно завжди гарна", "Гарна дівчина! Все супер".

Дивіться відео Alyona Alyona в різній вазі:

Хто така Alyona Alyona?

Alyona Alyona (справжнє ім'я Альона Олегівна Савраненко) - українська хіп-хоп- і реп-виконавиця. Представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" у Мальме спільно з Jerry Heil, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, які обов'язки в ЗСУ виконує офіцер Святослав Вакарчук. У прес-службі гурту Океан Ельзи розкрили подробиці його військової спеціальності.

Також український музичний продюсер Ігор Кондратюк жорстко висміяв колишнього колегу по шоу "Х-фактор" Серьогу за пропаганду в інтерв'ю, і пожалкував про співпрацю з білоруським репером.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти