StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Alyona Alyona поскаржилася фанатам на нові проблеми зі здоров'ям

22 березня 2024, 02:00
542
Відома реперка alyona alyona, яка не так давно перенесла медичну операцію, розповіла про нові проблеми зі здоров'ям.
Альона.
Alyona Alyona поскаржилася фанатам на здоров'я / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona відверто розповіла про свої проблеми зі здоров'ям - вставити в Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як каже дівчина, останнім часом має проблеми з імунітетом. Тільки за останній місяць вона захворіла вдруге. Цього разу alyona alyona турбує біль у ділянці носа. При цьому виконавиця ставилася до свого здоров'я відповідально і навіть ніде не переохолоджувалася. Дівчина підозрює, що приводом для початку захворювання міг послужити візит до лікарні, де вона могла заразитися від людей із респіраторними інфекціями.

Також Alyona Alyona розповіла, що через проблеми з жіночими статевими гормонами виконавицю мучать проблеми з капілярами - судинна сіточка і купероз.

відео дня

"У мене через те, що я пила тривалий час жіночі гормони, загусла кров і почали лопатися капіляри багато де - особливо на обличчі. Моя проблема - купероз і судинна сіточка", - розповіла дівчина.

Хто така Alyona Alyona?

Alyona Alyona (справжнє ім'я Альона Олегівна Савраненко) - українська хіп-хоп- і реп-виконавиця. Представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" у Мальме спільно з Jerry Heil, повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше зірка "Будиночка на щастя", українська акторка Віталіна Біблів, розповіла, як ставиться до колишньої подруги та колеги - акторки-мовчуньї Галини Безрук.

Також український гурт Антитіла виступив проти участі України в Євробаченні-2024 (відбір до якого виграли Alyona Alyona і Jerry Heil). Артисти на чолі з Тарасом Тополею висловили своє негативне ставлення до надмірних витрат під час повномасштабної війни.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти