StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Альона Вінницька зізналася, чим займається її чоловік під час війни

3 липня 2024, 13:13
251
ЕксВІА Гра розповіла, де зараз її обранець.
Альона Вінницька
Альона Вінницька новини - Вінницька розповіла про чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_vinnitskaya

Після двох років мовчання українська співачка і колишня учасниця гурту ВІА Гра Альона Вінницька вийшла на зв'язок із шанувальниками, та розповіла, що в її житті відбувається зараз. В інтерв'ю для Сніданку з 1+1 вона повідомила, що працює з власним благодійним фондом допомоги українським захисникам.

Не залишається осторонь і чоловік артистки, музикант Сергій Большой. Вінницька зазначила, що він щільно взаємодіє з військовими.

Співачка розповіла, що Большой служив у "Добробаті", потім перебрався в територіальну оборону. Зараз на нього покладено дуже серйозну місію.

відео дня

"Спочатку він був у "Добробаті", потім уже почалася тероборона, і ми тримали оборону вдома. Ми з мамою підтримували, тому що в нас повна хата була друзів, усі наші чоловіки, треба було і годувати, і все це... Було дуже багато людей, спали всі, де можна було побачити. І вже майже другий рік чоловік займається медичною допомогою – вивозить поранених", - каже Альона Вінницька.

Хто така Альона Вінницька?

Альона Вінницька - українська співачка, композиторка, авторка пісень і телеведуча. Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" (2000-2003). Ведуча програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".
У 2014 році взяла участь у зйомці для благодійного календаря "Щирі", присвяченого українському національному костюму та його популяризації. Усі кошти від реалізації календаря були передані на допомогу пораненим бійцям АТО до Київського військового шпиталю та центру волонтерства Українського католицького університету "Волонтерська Сотня".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярний український комік Андрій Лузан іде до ЗСУ. Шоумен назвав дату, коли планує мобілізуватися, і пояснив, чому так поспішав провести тур Україною.

Також ексчоловік Сніжани Єгорової, музикант, актор і письменник Антін Мухарський, розповів, чому не зміг побачити своїх дітей у Туреччині, яких від нього приховує путіністка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти