Дзвінок друга з України: адвокат Єфремова пояснив, чому той сів п'яним за кермо

22 червня 2020, 10:43оновлено 22 червня 2020, 20:18
Ситуація навколо смертельного ДТП, яке влаштував відомий актор, продовжує розвиватися.
Єфремов
Михайло Єфремов / УНІАН

Відомий актор Михайло Єфремов сів у нетверезому стані за кермо автомобіля 8 червня 2020 року і влаштував у Москві ДТП з летальним результатом ‒ тому що йому зателефонував український друг, який не міг потрапити до своїх родичів у московську лікарню.

Про це повідомляє портал Співрозмовник з посиланням на адвоката артиста Ельмана Пашаєва.

За його словами, 8 червня Єфремов вжив алкоголь на честь православного свята. Потім йому на мобільний зателефонував друг з України, який повідомив, що його мати й дружина потрапили до лікарні в Москві та перебувають там у важкому стані.

відео дня

Оскільки кордони між країнами через коронавірусний карантин закриті, чоловік попросив Єфремова негайно відправитися в лікарню і допомогти його родині.

"Михайло випив, але сів за кермо, щоб виручити друга. Запевняю вас, це дуже сумлінна людина, він не буде якось викручуватися, щось вигадувати, щоб уникнути покарання", ‒ заявив Пашаєв.

Нагадаємо, 8 червня 2020 року в Москві Михайло Єфремов в нетверезому стані врізався в автомобіль Сергія Захарова. Той в результаті ДТП отримав травми, які виявилися несумісними з життям.

Далі суд прийняв рішення помістити актора під домашній арешт до 9 серпня 2020 року. За словами домробітниці актора Єви Мойсеєвої, він постійно знаходиться в поганому самопочутті, пригніченому моральному стані та регулярно викликає швидку допомогу. Дружина актора, звукорежисер Софія Круглікова, також почувається дуже погано. Мойсеєва також зазначила ‒ Єфремова часто відвідують його діти (їх в артиста шестеро ‒ від різних шлюбів).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти