StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ніколи не забудеться": дружина Брюса Вілліса показала відео з ним на річницю

17 липня 2023, 20:38
30 років тому в житті Брса Вілліса з'явився фільм "Міцний горішок".
Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Емма Хемінг показала архівне відео з Брюсом Віллісом / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/emmahemingwillis

Влітку 1988 року вперше на екрани вийшов фільм під назвою "Міцний горішок" з Брюсом Віллісом у головній ролі. На той момент актор вже був впізнаваною персоною в Голлівуді, але Міцний горішок назавжди став однією з його візитних карток.

Зараз Вілліс пішов з акторства через лобно-скроневу деменцію, але сьогодні, в 30-річну річницю виходу легендарного фільму, його дружина Емма Хеммінг вирішила вшанувати його саме як актора.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео - на ньому відображено, як Брюс разом з дружиною і молодшими доньками відвідує кіностудію, де був знятий фільм, а зараз Міцному горішку присвячена інсталяція. Емма підкреслює: внесок Вілліса в кінематограф неоціненний, тому зберігати пам'ять про Брюса, як актора, нехай і на пенсії, вкрай важливо.

відео дня

"Ще в 2018 році (коли були зняті ці кадри) ми взяли Мейбл та Евелін в Fox, щоб зазирнути в архіви, а також побачити мурал батька. Цей мурал був відкритий на честь Брюса ще в 2013 році, на честь 25-річчя Міцного горішка. Сьогодні виповнюється 35 років з дня виходу Міцного горішка, який увійшов в історію, на екрани. Те, чого Брюс зумів досягти у своїй кар'єрі, ніколи не забудеться. Ми так пишаємося ним", - пише дружина Брюса Вілліса.

Дивіться відео подорожі Брюса Вілліса з сім'єю на студію Fox на виставку, присвячену фільму "Міцний горішок":

Раніше Румер, старша дочка Вілліса показала перше фото актора з його поки єдиною онукою - зворушливий кадр, на якому Брюс няньчиться з двомісячною Лу, підкорив мережу.

Інший дочка Вілліса розкрила деталі про його хворобу - Таллула зазначає, що дивитися на те, як змінюється через лобно-скроневу деменцію її батько, дуже складно, тому вони всією сім'єю працюють над створенням спогадів.

Інші новини про Брюса Вілліса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти