StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

54-річна "мама Венздей" Кетрін Зета-Джонс показала втомлене обличчя без макіяжу

14 грудня 2023, 02:05
1266
Дружина Майкла Дугласа і після дня, проведеного на сонці за приємним, але виснажливим хобі, виглядає як суперзірка.
Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс без макіяжу - акторка показала обличчя зблизька / колаж: Главред, фото: instagram.com/catherinezetajones

Британська акторка, зірка фільму-мюзиклу "Чикаго" та серії фільмів про Зорро, Кетрін Зета-Джонс не дарма отримала звання однієї з найкрасивіших жінок на планеті за версією чоловічого журналу Esquire (2003). Голлівуд сповнений ейджистів, але артистка в свої 54 роки не втомлюється доводити, що жінка може бути пронизливо привабливою в будь-якому віці.

Так Кетрін перейняла позитивну тенденцію "натурального старіння" і нітрохи не соромиться показувати себе без макіяжу. Наприклад, у своєму блозі в Instagram дружина Майкла Дугласа нещодавно показала себе після дня, проведеного в морі за риболовлею.

Цілком природно, що на цьому заході Зета-Джонс не робила мейкап і не одягала своє найкраще вечірнє вбрання. Спершу Кетрін позувала в кадрі в панамці і сонцезахисних окулярах, потім, вже вдома, з пучком на голові і в купальнику.

відео дня

Акторка зняла своє обличчя без макіяжу і ретуші дуже близько, та повідомила, що готується прийняти ванну, пінку якої вона прикрасила червоними пелюстками троянд - виклала їх у формі серця.

"Після довгого дня, проведеного за риболовлею в морі, із задоволенням прийму романтичну ванну з пелюстками троянд", - з легкою посмішкою повідомила Кетрін Зета-Джонс.

Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс без макіяжу - акторка показала обличчя зблизька / instagram.com/catherinezetajones

Раніше українська співачка Анна Трінчер повідомила, що вона і блогер Олександр Волошин не змогли подати документи на розлучення, про яке вона оголосила в кінці листопада, та розкрила безглузду причину.

Також Інна Мірошниченко розповіла, чому сумнівалася у стосунках з чоловіком. Блогерка виклала коротку історію про те, як зароджувалися її почуття до ведучого Тімура Мірошниченка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти