StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

20-річний "краш": дружина Меладзе показала фото їхнього старшого сина, Мережа "охкає"

24 червня 2024, 03:27
20399
Костянтин більше схожий на свою маму Альбіну Джанабаєву.
меладдзе
Користувачі Мережі відзначили "божественну" красу Костянтина / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео, Інстаграм Меладзе

Дружина співака Валерія Меладзе, який підозріло не висловлювався про війну РФ проти України на публіку, Альбіна Джанабаєва показала, який вигляд має їхній первісток - 20-річний Костянтин.

Знімки сина спливли в сімейному фотоархіві, виставленому Джанабаєвою на честь 59-річного дня народження глави сімейства Валерія.

На них співак представлений як зразковий багатодітний батько. Але публіка звернула увагу на зовнішність Костянтина, який вже підріс. Той - набагато вищий на зріст, ніж Валерій, і набагато стрункіший.

відео дня

У Мережі зазначили, що він дуже схожий на свою "маму-красуню".

меладдзе
Який вигляд має первісток Джанабаєвої та Меладзе / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео, Інстаграм Меладзе

"Красиві діти, таки як важливо, коли мама - красуня", "Так, старші дівчатка не айс", "Ой, сини які, краш, особливо старший", "Старший хлопчик просто фотомодель", "Які гарні діти вийшли", "Первісток Джанабаєвої просто божественно гарний", - розмірковували користувачі Мережі.

Від Альбіни Джанабаєвої у Валерія Меладзе - троє дітей. Старшому синові пари, Костянтину, вже 20 років. Юнака назвали на честь брата Валерія продюсера Костянтина Меладзе.

Також у родині підростають дев'ятирічний Лука і трирічна Агата.

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії на Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Валерій Меладзе - останні новини

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Валерій Меладзе разом із сім'єю покинув Росію і переїхав до Іспанії. Щоправда, це не заважає співакові й далі заробляти у країні-агресорці - нещодавно зірка повернувся до Росії.

Джанабаєва тим часом займається в Іспанії вихованням молодших дітей. Нещодавно вона опублікувала фото своїх дітей - доньки Агати і сина Луки. Артистка зазначила, що діти вмовляють її завести собаку.

10 червня Валерій Меладзе вперше став дідусем. Онука співаку народила його середня дочка від Ірини Малухіної (Меладзе) Софія. У родині Меладзе з'явився хлопчик, якого назвали Георгієм.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти