Продовження скандалу: Tvorchi повідали, як над ними знущалися на відборі Євробачення

27 лютого 2020, 20:31
Фіналісти відбору на Євробачення 2020 група Tvorchi дала інтерв'ю, в якому хлопці розповіли, як їм відключали звук і насміхалися під час виступу.
Хто поїде на Євробачення - Tvorchi
Хто поїде на Євробачення - Tvorchi / Instagram

Група Tvorchi прийшла на інтерв'ю до Анатолія Анатоліча, в якому хлопці розповіли про те, що за ситуація сталася у них з Євробаченням.

Андрій Гуцуляк і Джеффрі Кенні розповіли повну історію свого виступу на фіналі Євробачення, в якому вони несподівано погано заспівали.

Виявляється, одразу після того, як були виявлені проблеми зі звуком у навушнику, хлопці пішли до звукорежисерів, щоб з'ясувати ситуацію, але були тільки висміяні людиною, до якого звернулися, та його 5 колегами.читайте такожХто поїде на Євробачення: Go-A - біографія переможця

"Після нашого виступу на бэкстейдже ми сказали: "Чувак, у Джеффрі не було музики в навушнику. Взагалі, нуль". Ми відразу пішли до людини, яка відповідальна за це. Коли ми прийшли, ми підтягнули свій менеджмент... І чувак нам сказав: "Я нічого не робив, все було добре". І почав сміятися в обличчя", - сказав Андрій Гуцуляк.

Джеффрі з жалем згадав, як його проблеми зі звуком насмішили інших. Хлопців вразило те, що їм просто почали сміятися в обличчя.

"До виступу на сцені все сплановано. І ми з Сергієм Притулою все спланували. Але я хотів бути вихованим. А потім збирався піти на бекстейдж, щоб поговорити з цією людиною", - додав Джеффрі.

Андрій сказав, що їх продюсерам сказали нічого публічно не говорити - це все одно нічого не змінить. Але хлопці вирішили більше брати участі в таких заходах. Тим паче, що всі їм весь час говорили, що це - життя.

Tvorchi про Євробачення, наркотики і расизм дивитися онлайн інтерв'ю:

Вранці 27 лютого мережа вразила новина що Росію на Євробачення 2020 представить українець Адександр Панайотов.

Він спростував цю новину, назвавши її фейком. Слова Панайотова підтвердив Перший канал, який займається організацією конкурсу в Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти